Kényelem, stílus, elegancia jellemzi a Zitex üzlet őszi-téli kínálatát
Utoljára módositva: 2019-11-27 14:53:41

A szatmárnémeti Szamos áruház második emeletén lévő Zitex üzlet új őszi-téli kollekciójával várja vásárlóit. A szatmárnémeti bemutatóüzletben minden megtalálható, amire egy elegáns öltözékhez szükség van, legyen szó női, illetve férfiöltözékről: kosztümök, öltönyök, férfi- és női téli kabátok, kiegészítők. Természetesen nem csak elegáns alkalmakra szánt darabok közül választhatunk, úgy a női, mint a férfikollekciókban megtalálható az igényes, hétköznapokra szánt kényelmes viselet is. Az üzletben kapott szakmai tanácsok segítségével biztosak lehetünk benne, hogy megjelenésünk kifogástalan és tökéletes lesz minden helyzetben. A Zitex minden kollekciója elkötelezi magát a legmagasabb minőségnek és stílusnak. A cég vezetője, Leleti Beáta elmondta lapunknak, hogy az őszi-téli kollekciókban a zöld, a szürke/barna kockás, a pepita játssza a főszerepet. A gyapjúszövet női kabátok terén még mindig divat a sárga és az örök klasszikus krém/törtfehér szín. A meleg téli kiskosztümöknél a kockás, pepita, illetve buklé darabok kerülnek előtérbe. Egyértelműen a ’70-es évek stílusát vélhetjük felfedezni az idei kollekciókban. Természetesen ezek mellett gazdag választék van a klasszikus sötétebb — kék, barna, lila, szürke és fekete — modellekből is. Az üzletbe betérve minden generáció megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot, hiszen számtalan szabásvonal, hosszabb és rövidebb, csinosított fazonok és bőséges színválaszték áll a vásárlók rendelkezésére. Választhatunk szőrmés, illetve szőrme nélküli kabátok közül. A férfikabát-kollekció széles skálán mozog, az elegáns öltözettől a laza, sportos viseletig széles választék várja a vásárlót. A szövetkabátok természetes alapanyagokból — 80% gyapjú — készülnek hosszabb, illetve rövidebb változatban. A sportosabb, vízlepergető anyagból készült fazonok tökéletes választásnak bizonyulnak a hétköznapi ügyintézések során. Az idei trend szerint a női és férfidivatban egyaránt hódít a kockás, az apró pepitától a nagy skót kockáig, amelyek megjelennek a női szövetruhákon, rakott szoknyákon, kosztümökön, kabátkákon, illetve a férfiöltönyökön és -kabátokon egyaránt. A női blúzok esetében továbbra is divatos a pöttyös, a kis fodros orosz gallér, illetve itt is jelentkezik a kockás minta.

A Zitex márka központjában a stílus, a minőség és a komfortos viselet áll. A Zitex üzlet új kezdeményezése egy ajándék, ami ötvözi az elegáns öltözködést a hozzá párosuló egészséges szépséggel. A cég vezetői felismerték azt, hogy a jó megjelenéshez nem elegendő az elegáns öltözék, de nagyon fontos az egészség és az ápolt külső, ezért az SZFÚ ajándék kuponjával felajánlott 10%-os kedvezmény mellé minden 100 lej fölötti vásárlás esetén egy szépség- és egészségápolási szolgáltatásra fordítható kupont ajánlanak fel, amit egy központi szatmárnémeti szépségszalonban lehet majd felhasználni.

Használja fel Ön is november 29. és december 31. között a Szatmári Friss Újság kedvezménykuponját, és vásároljon 10%-os kedvezménnyel a Zitex üzlet őszi-téli kollekciójából!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 27.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...