Keresik a 24 éves fiatalembert
Utoljára módositva: 2014-02-17 19:44:07

A szatmárnémeti rendőrség munkatársai egy 24 éves férfit keresnek, aki február 15-én tűnt el. Eltávozott otthonából és oda már nem tért vissza.

Kardos Balázs-Levente 180 centiméter magas, sovány testalkatú és kék szemű, sötétbarna, göndör haja rövidre van vágva, különösebb ismertetőjele nincs. Eltűnésekor fekete színű textil kabátot, kék farmert, fehér színű, krémcsíkos sportcipőt viselt. Aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt férfi hollétéről, értesítse a rendőrség munkatársait vagy hívja a 112-es sürgősségi telefonszámot.

A legnagyobb közösségi oldalon az eltűnt fiú barátai is arra kérnek mindenkit, hogy aki tud, segítsen a megtalálásában. Állításuk szerint Kardos Balázs-Leventét barátai 0.30 órakor látták a Friends Caféban, ahol elváltak és Balázs hazaindult. Hozzátartozói azt kérik, aki bármit tud az eltűnt férfiról, hívja a 0757012251-es telefonszámot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Rossz anyák karácsonya
Ma, 19:35
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 11.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...