Keresik a 24 éves fiatalembert
Utoljára módositva: 2014-02-17 19:44:07

A szatmárnémeti rendőrség munkatársai egy 24 éves férfit keresnek, aki február 15-én tűnt el. Eltávozott otthonából és oda már nem tért vissza.

Kardos Balázs-Levente 180 centiméter magas, sovány testalkatú és kék szemű, sötétbarna, göndör haja rövidre van vágva, különösebb ismertetőjele nincs. Eltűnésekor fekete színű textil kabátot, kék farmert, fehér színű, krémcsíkos sportcipőt viselt. Aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt férfi hollétéről, értesítse a rendőrség munkatársait vagy hívja a 112-es sürgősségi telefonszámot.

A legnagyobb közösségi oldalon az eltűnt fiú barátai is arra kérnek mindenkit, hogy aki tud, segítsen a megtalálásában. Állításuk szerint Kardos Balázs-Leventét barátai 0.30 órakor látták a Friends Caféban, ahol elváltak és Balázs hazaindult. Hozzátartozói azt kérik, aki bármit tud az eltűnt férfiról, hívja a 0757012251-es telefonszámot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...