Keresik a 24 éves fiatalembert
Utoljára módositva: 2014-02-17 19:44:07

A szatmárnémeti rendőrség munkatársai egy 24 éves férfit keresnek, aki február 15-én tűnt el. Eltávozott otthonából és oda már nem tért vissza.

Kardos Balázs-Levente 180 centiméter magas, sovány testalkatú és kék szemű, sötétbarna, göndör haja rövidre van vágva, különösebb ismertetőjele nincs. Eltűnésekor fekete színű textil kabátot, kék farmert, fehér színű, krémcsíkos sportcipőt viselt. Aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt férfi hollétéről, értesítse a rendőrség munkatársait vagy hívja a 112-es sürgősségi telefonszámot.

A legnagyobb közösségi oldalon az eltűnt fiú barátai is arra kérnek mindenkit, hogy aki tud, segítsen a megtalálásában. Állításuk szerint Kardos Balázs-Leventét barátai 0.30 órakor látták a Friends Caféban, ahol elváltak és Balázs hazaindult. Hozzátartozói azt kérik, aki bármit tud az eltűnt férfiról, hívja a 0757012251-es telefonszámot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...