Keresik a 24 éves fiatalembert
Utoljára módositva: 2014-02-17 19:44:07

A szatmárnémeti rendőrség munkatársai egy 24 éves férfit keresnek, aki február 15-én tűnt el. Eltávozott otthonából és oda már nem tért vissza.

Kardos Balázs-Levente 180 centiméter magas, sovány testalkatú és kék szemű, sötétbarna, göndör haja rövidre van vágva, különösebb ismertetőjele nincs. Eltűnésekor fekete színű textil kabátot, kék farmert, fehér színű, krémcsíkos sportcipőt viselt. Aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt férfi hollétéről, értesítse a rendőrség munkatársait vagy hívja a 112-es sürgősségi telefonszámot.

A legnagyobb közösségi oldalon az eltűnt fiú barátai is arra kérnek mindenkit, hogy aki tud, segítsen a megtalálásában. Állításuk szerint Kardos Balázs-Leventét barátai 0.30 órakor látták a Friends Caféban, ahol elváltak és Balázs hazaindult. Hozzátartozói azt kérik, aki bármit tud az eltűnt férfiról, hívja a 0757012251-es telefonszámot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...