Keresik a 24 éves fiatalembert
Utoljára módositva: 2014-02-17 19:44:07

A szatmárnémeti rendőrség munkatársai egy 24 éves férfit keresnek, aki február 15-én tűnt el. Eltávozott otthonából és oda már nem tért vissza.

Kardos Balázs-Levente 180 centiméter magas, sovány testalkatú és kék szemű, sötétbarna, göndör haja rövidre van vágva, különösebb ismertetőjele nincs. Eltűnésekor fekete színű textil kabátot, kék farmert, fehér színű, krémcsíkos sportcipőt viselt. Aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt férfi hollétéről, értesítse a rendőrség munkatársait vagy hívja a 112-es sürgősségi telefonszámot.

A legnagyobb közösségi oldalon az eltűnt fiú barátai is arra kérnek mindenkit, hogy aki tud, segítsen a megtalálásában. Állításuk szerint Kardos Balázs-Leventét barátai 0.30 órakor látták a Friends Caféban, ahol elváltak és Balázs hazaindult. Hozzátartozói azt kérik, aki bármit tud az eltűnt férfiról, hívja a 0757012251-es telefonszámot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...