Keresik az ékszereket
Utoljára módositva: 2019-04-25 17:00:50

Szatmárnémeti zálogházakban keresik azoknak az ékszereknek egy részét, amelyeket márciusban raboltak el a zilahi ékszerboltból.

Közösen tartottak házkutatást a szilágysági és szatmári nyomozók tegnap délelőtt Szatmárnémetiben, a Sugárúton lévő egyik ékszerüzletben, amely bizományiként is működik, azoknak a gyűrűknek, nyakékeknek egy részét keresve, amiket márciusban rabolt el a zilahi Tiara Luxury ékszerboltból három fiatalember.

Mint arról korábban már beszámoltunk, március 19-én 17 óra 32 perckor két álarcos, fegyveres személy hatolt be a Zilah központjában található ékszerboltba, s míg egyikük a pultot átugorva az elárusítónőt tette mozgásképtelenné, másikuk az üvegtárlókból gyűjtötte össze az ékszereket, gyűrűket, órákat — az alig pár percet tartó rablás végén pedig több mint 100 000 eurónyi zsákmánnyal távoztak. A nyomozás jelen állása szerint pedig ezeknek az ékszereknek egy részét különböző szatmárnémeti zálogházakban, ékszerüzletekben értékesítették az elkövetők, azaz a tasnádi, tasnádorbói, valamint konstancai illetőségű huszonévesek — akik a fegyveres rablást követően másfél hétig Tasnádon és környékén húzták meg magukat s a nyomozóknak mondhatni utolsó pillanatban sikerült elfogniuk őket március 28-ról 29-re virradó éjszakai, a csanálosi határátkelőnél, épp amikor az ország területéről készültek kilépni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az oroszlánkirály
Ma, 21:00
Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. július 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...