Keresik az ékszereket
Utoljára módositva: 2019-04-25 17:00:50

Szatmárnémeti zálogházakban keresik azoknak az ékszereknek egy részét, amelyeket márciusban raboltak el a zilahi ékszerboltból.

Közösen tartottak házkutatást a szilágysági és szatmári nyomozók tegnap délelőtt Szatmárnémetiben, a Sugárúton lévő egyik ékszerüzletben, amely bizományiként is működik, azoknak a gyűrűknek, nyakékeknek egy részét keresve, amiket márciusban rabolt el a zilahi Tiara Luxury ékszerboltból három fiatalember.

Mint arról korábban már beszámoltunk, március 19-én 17 óra 32 perckor két álarcos, fegyveres személy hatolt be a Zilah központjában található ékszerboltba, s míg egyikük a pultot átugorva az elárusítónőt tette mozgásképtelenné, másikuk az üvegtárlókból gyűjtötte össze az ékszereket, gyűrűket, órákat — az alig pár percet tartó rablás végén pedig több mint 100 000 eurónyi zsákmánnyal távoztak. A nyomozás jelen állása szerint pedig ezeknek az ékszereknek egy részét különböző szatmárnémeti zálogházakban, ékszerüzletekben értékesítették az elkövetők, azaz a tasnádi, tasnádorbói, valamint konstancai illetőségű huszonévesek — akik a fegyveres rablást követően másfél hétig Tasnádon és környékén húzták meg magukat s a nyomozóknak mondhatni utolsó pillanatban sikerült elfogniuk őket március 28-ról 29-re virradó éjszakai, a csanálosi határátkelőnél, épp amikor az ország területéről készültek kilépni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Alkalmazok anyagmozgatót építőanyag/raktárba, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők előnyben. Olyanok...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Csaló csajok
Ma, 17:45
A CSALÓ CSAJOK-ban, ebben a kacagtató új vígjátékban Anne Hathaway és Rebel Wilson szélhámosnőket alakítanak; egyikük kisstílű, másikuk nagypályás. Egyesítik erőiket, és rászedik a férfiakat – hogy megszedjék magukat.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Bosszúállók: Végjáték
Ma, 21:25
Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Tervezel-e nyaralást az idén?
Mindenképpen, külföldi nyaralást tervezek
Igen, itthoni kirándulást tervezek
Legfeljebb egy-egy napos kirándulást, strandolást tervezek itt a megyében
Még nem tudom, hova megyek idén nyaralni
Nem nyaralok idén
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej karfiol, só, 6 db tojás, 25 dkg bacon, 5 dl tejföl, bors, 1 mk. őrölt szerecsendió, ...