Keressük a máltais maraton önkénteseit!
Utoljára módositva: 2019-11-19 12:00:30

Szeretnénk ha elmesélnétek, milyen volt önkéntesnek lenni és az élet kevésbé napos oldalával, s az ott élőkkel találkozni.

Kedves hámos, refis, kölcseys diákok (és nem csak) — alaposan kivettétek részeteket a munkából, de a maratoni akció során szembesültetek, talán első alkalommal úgy igazán,  Szatmárnémeti és az élet egy másik, eddig valószínűleg kevésbé ismert oldalával is. Néhányatok ezzel kapcsolatos megállapításait, gondolatait olvastuk is a szeretetszolgálat közösségi oldalán, s ez adta az ötletet: szeretnénk ha elmesélnétek, a ti szemszögetekből milyen volt önkéntesnek lenni, az élet kevésbé napos oldalán lévőkkel találkozni, esetleg hogyan értékelődtek át az eddig magától értetődőnek számító dolgok számotokra, s egyáltalán, hogy kerültetek kapcsolatba az eseménnyel.

Tapasztalataitokból egy összeállítást tervezünk készíteni, ezért kérünk benneteket, írjátok meg (akár ketten-hárman közösen is, ha úgy könnyebben megy) és küldjétek el a Szatmári Friss Újság szerkesztőségébe (frissujsag@frissujsag.ro vagy kinga.szabo@frissujsag.ro) november 25–ig.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...