Keressük Szatmár megye legtrendibb kutyáját!
Utoljára módositva: 2014-06-26 09:54:00

 

A www.frissujsag.ro hírportál a Jim&Gio Kutya- és cicakozmetikával közösen egy Szatmár megyében egyedülálló szépségversenyt szervez a kiskedvencek és gazdájuk számára.

A versenyen az indulhat, aki július 13-ig igénybe veszi a szatmárnémeti Ioan Slavici utca 10. szám alatt található kutya- és cicakozmetika szolgáltatásait (telefon: 0740361928), egy kép készül a megszépült kedvencről, majd beleegyezik, hogy ez a kép felkerüljön a weboldalunkra. A szavazás július 14–28. között tart, a legtöbb szavazatot kapott kiskedvencek értékes nyereményben részesülnek, de a házikedvenccel rendelkező szavazók között is nyereményeket sorsolunk ki.

Milli, a szívrabló, a jutalomfalat-kiszimatoló és örökmozgó. A "jóízű mosoly'.

 

Nyeremények:

1. helyezett: a Dr. Erdei Gyula állatorvosi rendelő által felajánlott mikrochip és a Jim&Gio Kutya- és cicakozmetika szolgáltatásai (szőrzetápolással kapcsolatos szaktanácsadás, fürdetés, szárítás, igazítás, gubancos szőrzet kifésülése, csomóbontás, nyírás, körömvágás, mancsszőr kinyírása, mancsok ápolása, fülszőr-kiszedés és tisztítás, szem- és fültisztítás).

2. helyezett: egy kiskedvencnek szóló ajándékcsomag a Szatmárnémetiben, a Traian sugárút 9. szám alatt található Hobby Center jóvoltából (tappancs formájú krómozott medál, Trixie márkájú száraz sampon, semleges kutya- és macskasampon, kalciumtabletta kutyáknak, csirkehúsos kutyakonzerv), valamint a Dr. Erdei Gyula állatorvosi rendelő által felajánlott külső élősködő elleni védelem és belső féregtelenítés.

Különdíj: a legszebb kis termetű kutya számára egy nyakkendő, egy esőkabát és 45×35 cm méretű plüss kutyakosár jár.

 

A szavazók között 3 nyereményt sorsolunk ki:

1. a Dr. Erdei Gyula állatorvosi rendelő által felajánlott mikrochip, valamint egy belső féregtelenítés

2. a Jim&Gio Kutya- és cicakozmetika szolgáltatásai

3. egy kiskedvencnek szóló ajándékcsomag a Hobby Center jóvoltából (45×35 cm méretű plüss kutyakosár, tappancs formájú krómozott medál, Trixie márkájú száraz sampon, semleges kutya- és macskasampon, kalciumtabletta kutyáknak, valamint csirkehúsos kutyakonzerv).

 

A játékhoz sok szerencsét, szépülést és mosolyt kívánunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. augusztus 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...