Keserédes történet a szerelemről és az összetartozás vágyáról.
Utoljára módositva: 2018-03-14 14:55:38

Férfi és nő kapcsolata, az örök rejtély, megtalálni az igazit, a társat, aki egy életen át velünk marad.

Erre a kérdésre próbál válaszokat keresni a József Attila Színház két elismert és közkedvelt színésze, a Louise-t alakító Pikali Gerda és az Alexandret alakító Rékasi Károly. Louise meséket ír, Alexandre éttermet vezet. Louise hat éve elvált és egyedül él, Alexandre válófélben van és három gyermek édesapja. Louise szeret olvasni és rengeteg hobbija van, Alexandre csak a munkának él, semmi más nem köti le a figyelmét. Nagyon különbözőek és mégis nagyon egymáshoz valók. Kapcsolatuk viharosan indul és viharosan is folytatódik, az egyik az elköteleződéstől, a másik a magánytól fél, mégis közösen próbálnak gyógyírt találni a korábbi sérelmeikre és fájdalmaikra. Mindketten vágynak egy jobb, nyugodtabb, biztonságosabb életre, ám nemcsak a várakozásaik, az igényeik is eltérnek egymástól. A váratlan találkozások varázsa, hogy látszólag összeegyeztethetetlen lények is egymásra találhatnak-e? Kettejük boldogságképe kerül szembe egymással. A félelem a magánytól lehet-e jó tanácsadó? A korral toleránsabbak leszünk, vagy inkább csökönyösebbek? Elmúlt szerelmeink gazdagabbá tesznek, vagy béklyót jelentenek? — Eric Assous Boldogság című vígjátékában mindennapokból merítve próbál válaszokat keresni ezekre párkapcsolati kérdésekre. Verebes István rendezésében, a József Attila Színház művészei, Pikali Gerda és Rékasi Károly, rendkívüli átéléssel, élethűen tárja elénk a viharos szerelmi történetet.

A Szatmári közönség március 24-én, 19 órától tekintheti meg a Szakszervezetek Művelődési Házában Rékasi Károly és Pikali Gerda előadásában Eric Assous Boldogság című vígjátékát. Jegyek még korlározott számban kaphatók az Északi Színház jegypénztárában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. január 19.)


  KONYHA
  Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...