Késik a vízszámla
Utoljára módositva: 2020-02-14 19:35:51

Tavaly kiszervezte a kézbesítést a szatmári víz- és csatornaszolgáltató, de még mindig késve kapják kézhez az emberek az Apaserv-számláikat.

Leitner János, a cég vezérigazgatója lapunknak elmondta, hogy a szerződésben az áll, hogy a számla kiállítását követő öt napon belül házhoz kellene vigyék a papírt a kihordók, de az új céggel nem sikerül betartatniuk ezt a határidőt. A mulasztás miatt írásban figyelmeztették a céget, hogy tartsa magát a megszabott határidőhöz, vagy felbontja az ezzel kötött szerződést az Apaserv. Az állandó munkaerőhiány miatt gondok voltak a korábbi években a számlakézbesítéssel, mutatott rá a vezérigazgató, és azért szervezték ki ezt a munkafázist, hogy ez a probléma megszűnjön, nem pedig azért, hogy az átszervezés után is fennálljon.

A gond az lehet, véli Leitner, hogy az Apaserv számláit január elsejétől postázó cég az EON számláival is foglalkozik, és eddig azon igyekezett, hogy úgy hangolja össze a munkát, hogy egy időben mindkét számlát kivihesse. „Ha záros határidőn belül nem lép át ezen a szervezési problémán, és nem viszi ki időben a vízszámlákat, keresünk másik kézbesítő céget” — jelentette ki Leitner.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...