Késnek a munkák az eső miatt
Utoljára módositva: 2019-05-23 10:54:37

Aszfaltozási, parkolóépítési, járdaépítési és -felújítási munkákkal álltak le Szatmárnémetiben az esős idő miatt. Jó időben folytatnák.

Több köztéri munkával is kénytelenek voltak leállni Szatmárnémetiben, a csapadékos idő és a felázott talaj miatt szinte alig lehet dolgozni. Maskulik Csaba szatmárnémeti városmenedzser lapunknak elmondta, hogy az alkalmatlan időjárás miatt fel kellett függeszteni az Unirii és az Ilarie Chendi utcai járdacserét, és elmaradt az Ady Endre utcán az utolsó gödrök betömése. További mintegy kétezer-ötszáz négyzetméternyi útfelület javítása várat magára, tette hozzá Maskulik, de amint elvonulnak a felhők, és nem lesz több eső, azonnal folytatni fogják az összes kényszerszüneteltetett munkát.

Folytatásra vár a Bârgăului utcai aszfaltozás és járdaépítés, de nem haladnak a 17-es lakótelepi parkolóépítésekkel sem, szintén a rossz idő miatt.

Felfüggesztették a kullancsirtási akciót is. Ennek első fázisával végeztek ugyan, de a másodikat nem fogják elkezdeni addig, amíg nem javul az idő, hatékonyságát veszítené az esőben vagy szélben kiszórt permetlé.

Nem befolyásolja viszont az ideiglenes körforgalmak építését a csapadékos időjárás, a Cloşca és a Gara Ferăstrău utca kereszteződésében lévő már készen van, a Rodnei, Wolfenbüttel és Ilarie Chendi utcák találkozásához tervezett pedig a beszerzési fázisban van, még pár nap, és ott is elkezdik a kialakítási munkálatokat.

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 27.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...