Készíthetik a kerti hulladékot a nagykárolyiak
Utoljára módositva: 2018-04-10 18:03:19

Ebben az évben is elszállíttatja a helyi önkormányzat a Nagykárolyi Közterület-fenntartó Vállalat munkatársaival a háztartásoknál felhalmozódott kerti hulladékot.

Az önkormányzat illetékesei által jegyzett közlemény szerint ehhez a munkához április 13-án kezdenek hozzá. Arra kérik a lakosokat, hogy a lakóházaik elé helyezzék ki az összegyűjtött, kötegekbe rendezett gallyakat, ágakat. A kerti hulladékok elszállítása április 20-áig tart. Azokat, akik a fent említett időpont után a közterületen tartják a kerti hulladékot, a hatályos rendelkezéseknek megfelelően bírságolni fogják a helyi rendőrség tagjai. Tavaly óta immár rendszeresítve alkalmazzák is ezt a szabályt a nagykárolyi önkormányzatnál, ezáltal is erősítve azt a törekvést, hogy a közterületeket tisztán tartsák. Tilos kinn tartani a ház előtt a kerti hulladékon kívül a különböző építkezési hulladékot és a szemetet is. Remélhetőleg a hatályos rendelkezés segít abban, hogy a nagykárolyi közterületek tisztább és rendesebb küllemmel rendelkezzenek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...