Készíthetik a kerti hulladékot a nagykárolyiak
Utoljára módositva: 2018-04-10 18:03:19

Ebben az évben is elszállíttatja a helyi önkormányzat a Nagykárolyi Közterület-fenntartó Vállalat munkatársaival a háztartásoknál felhalmozódott kerti hulladékot.

Az önkormányzat illetékesei által jegyzett közlemény szerint ehhez a munkához április 13-án kezdenek hozzá. Arra kérik a lakosokat, hogy a lakóházaik elé helyezzék ki az összegyűjtött, kötegekbe rendezett gallyakat, ágakat. A kerti hulladékok elszállítása április 20-áig tart. Azokat, akik a fent említett időpont után a közterületen tartják a kerti hulladékot, a hatályos rendelkezéseknek megfelelően bírságolni fogják a helyi rendőrség tagjai. Tavaly óta immár rendszeresítve alkalmazzák is ezt a szabályt a nagykárolyi önkormányzatnál, ezáltal is erősítve azt a törekvést, hogy a közterületeket tisztán tartsák. Tilos kinn tartani a ház előtt a kerti hulladékon kívül a különböző építkezési hulladékot és a szemetet is. Remélhetőleg a hatályos rendelkezés segít abban, hogy a nagykárolyi közterületek tisztább és rendesebb küllemmel rendelkezzenek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Ma, 19:05
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:20
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 22.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...