Készíthetik a kerti hulladékot a nagykárolyiak
Utoljára módositva: 2018-04-10 18:03:19

Ebben az évben is elszállíttatja a helyi önkormányzat a Nagykárolyi Közterület-fenntartó Vállalat munkatársaival a háztartásoknál felhalmozódott kerti hulladékot.

Az önkormányzat illetékesei által jegyzett közlemény szerint ehhez a munkához április 13-án kezdenek hozzá. Arra kérik a lakosokat, hogy a lakóházaik elé helyezzék ki az összegyűjtött, kötegekbe rendezett gallyakat, ágakat. A kerti hulladékok elszállítása április 20-áig tart. Azokat, akik a fent említett időpont után a közterületen tartják a kerti hulladékot, a hatályos rendelkezéseknek megfelelően bírságolni fogják a helyi rendőrség tagjai. Tavaly óta immár rendszeresítve alkalmazzák is ezt a szabályt a nagykárolyi önkormányzatnál, ezáltal is erősítve azt a törekvést, hogy a közterületeket tisztán tartsák. Tilos kinn tartani a ház előtt a kerti hulladékon kívül a különböző építkezési hulladékot és a szemetet is. Remélhetőleg a hatályos rendelkezés segít abban, hogy a nagykárolyi közterületek tisztább és rendesebb küllemmel rendelkezzenek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. január 19.)


  KONYHA
  Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...