Készül a körforgalom Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2012-06-07 17:57:17

Már csak napok kérdése, mikorra fog elkészülni a második nagykárolyi körforgalom – tudatta lapunkkal Nagy Constantin a közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének vezetője.

A járművek már a körforgalom szabályai szerint közlekednek a helyszínen

Már csak napok kérdése, mikorra fog elkészülni Nagykárolyban a második körforgalom — tudatta lapunkkal Nagy Constantin, a közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének vezetője. Mint ismeretes, a közlekedés-szabályozó létesítményt a Gencsi út és az Ignişului, avagy Piac utca kereszteződésénél építik a vállalat munkatársai.

A részlegvezető elmondta, hogy a munkálatok a hét elején kezdődtek. Ennek során a munkások előbb felszámolták a Gencsi út mentén, a gépjárműparkoló mellett található kis méretű zöldövezetet, amelynek a helyét ideiglenesen lekövezték, majd hozzáfogtak az út közepén a körforgalom kialakításához szükséges intézkedésekhez. A járművek egyébként a helyszínen már a körforgalom szabályai szerint közlekednek, csupán az útszegélyek, a létesítmény közepére tervezett zöldövezet kialakításához szükséges munkálatok, valamint a lekövezett útrész aszfaltozása maradt hátra.

Utóbbi munkát a nagykárolyi aszfaltozást végző szilágyperecseni vállalkozás fogja végezni. Ugyanez a cég a poliklinika előtti, nemrég kibővített parkoló újonnan kövezett területeit is leaszfaltozza a napokban. Amint arról már beszámoltunk, a nagykárolyi közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének munkatársai a bővítés során 20 parkolóhellyel növelték a létesítmény befogadóképességét, továbbá kiszélesítették a parkoló kijáratát annak érdekében, hogy a mentőautók sürgősségek esetén könnyebben közlekedhessenek. Nagy Constantin szerint a szilágyperecseni vállalkozás munkatársai a napokban kell megérkezzenek Nagykárolyba.

 

 

ifj. Deák Endre

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Grincs
Ma, 15:00
Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:10
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...