Készül a körforgalom Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2012-06-07 17:57:17

Már csak napok kérdése, mikorra fog elkészülni a második nagykárolyi körforgalom – tudatta lapunkkal Nagy Constantin a közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének vezetője.

A járművek már a körforgalom szabályai szerint közlekednek a helyszínen

Már csak napok kérdése, mikorra fog elkészülni Nagykárolyban a második körforgalom — tudatta lapunkkal Nagy Constantin, a közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének vezetője. Mint ismeretes, a közlekedés-szabályozó létesítményt a Gencsi út és az Ignişului, avagy Piac utca kereszteződésénél építik a vállalat munkatársai.

A részlegvezető elmondta, hogy a munkálatok a hét elején kezdődtek. Ennek során a munkások előbb felszámolták a Gencsi út mentén, a gépjárműparkoló mellett található kis méretű zöldövezetet, amelynek a helyét ideiglenesen lekövezték, majd hozzáfogtak az út közepén a körforgalom kialakításához szükséges intézkedésekhez. A járművek egyébként a helyszínen már a körforgalom szabályai szerint közlekednek, csupán az útszegélyek, a létesítmény közepére tervezett zöldövezet kialakításához szükséges munkálatok, valamint a lekövezett útrész aszfaltozása maradt hátra.

Utóbbi munkát a nagykárolyi aszfaltozást végző szilágyperecseni vállalkozás fogja végezni. Ugyanez a cég a poliklinika előtti, nemrég kibővített parkoló újonnan kövezett területeit is leaszfaltozza a napokban. Amint arról már beszámoltunk, a nagykárolyi közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének munkatársai a bővítés során 20 parkolóhellyel növelték a létesítmény befogadóképességét, továbbá kiszélesítették a parkoló kijáratát annak érdekében, hogy a mentőautók sürgősségek esetén könnyebben közlekedhessenek. Nagy Constantin szerint a szilágyperecseni vállalkozás munkatársai a napokban kell megérkezzenek Nagykárolyba.

 

 

ifj. Deák Endre

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 21.
Hihetetlen belső érzékkel észreveszi saját önbecsapási kísérleteit. Igazán őszinte önmagához és ezt környezetének sokszor nehéz követnie.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...