Készül a körforgalom Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2012-06-07 17:57:17

Már csak napok kérdése, mikorra fog elkészülni a második nagykárolyi körforgalom – tudatta lapunkkal Nagy Constantin a közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének vezetője.

A járművek már a körforgalom szabályai szerint közlekednek a helyszínen

Már csak napok kérdése, mikorra fog elkészülni Nagykárolyban a második körforgalom — tudatta lapunkkal Nagy Constantin, a közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének vezetője. Mint ismeretes, a közlekedés-szabályozó létesítményt a Gencsi út és az Ignişului, avagy Piac utca kereszteződésénél építik a vállalat munkatársai.

A részlegvezető elmondta, hogy a munkálatok a hét elején kezdődtek. Ennek során a munkások előbb felszámolták a Gencsi út mentén, a gépjárműparkoló mellett található kis méretű zöldövezetet, amelynek a helyét ideiglenesen lekövezték, majd hozzáfogtak az út közepén a körforgalom kialakításához szükséges intézkedésekhez. A járművek egyébként a helyszínen már a körforgalom szabályai szerint közlekednek, csupán az útszegélyek, a létesítmény közepére tervezett zöldövezet kialakításához szükséges munkálatok, valamint a lekövezett útrész aszfaltozása maradt hátra.

Utóbbi munkát a nagykárolyi aszfaltozást végző szilágyperecseni vállalkozás fogja végezni. Ugyanez a cég a poliklinika előtti, nemrég kibővített parkoló újonnan kövezett területeit is leaszfaltozza a napokban. Amint arról már beszámoltunk, a nagykárolyi közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének munkatársai a bővítés során 20 parkolóhellyel növelték a létesítmény befogadóképességét, továbbá kiszélesítették a parkoló kijáratát annak érdekében, hogy a mentőautók sürgősségek esetén könnyebben közlekedhessenek. Nagy Constantin szerint a szilágyperecseni vállalkozás munkatársai a napokban kell megérkezzenek Nagykárolyba.

 

 

ifj. Deák Endre

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:45
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...