Készül a körforgalom Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2012-06-07 17:57:17

Már csak napok kérdése, mikorra fog elkészülni a második nagykárolyi körforgalom – tudatta lapunkkal Nagy Constantin a közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének vezetője.

A járművek már a körforgalom szabályai szerint közlekednek a helyszínen

Már csak napok kérdése, mikorra fog elkészülni Nagykárolyban a második körforgalom — tudatta lapunkkal Nagy Constantin, a közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének vezetője. Mint ismeretes, a közlekedés-szabályozó létesítményt a Gencsi út és az Ignişului, avagy Piac utca kereszteződésénél építik a vállalat munkatársai.

A részlegvezető elmondta, hogy a munkálatok a hét elején kezdődtek. Ennek során a munkások előbb felszámolták a Gencsi út mentén, a gépjárműparkoló mellett található kis méretű zöldövezetet, amelynek a helyét ideiglenesen lekövezték, majd hozzáfogtak az út közepén a körforgalom kialakításához szükséges intézkedésekhez. A járművek egyébként a helyszínen már a körforgalom szabályai szerint közlekednek, csupán az útszegélyek, a létesítmény közepére tervezett zöldövezet kialakításához szükséges munkálatok, valamint a lekövezett útrész aszfaltozása maradt hátra.

Utóbbi munkát a nagykárolyi aszfaltozást végző szilágyperecseni vállalkozás fogja végezni. Ugyanez a cég a poliklinika előtti, nemrég kibővített parkoló újonnan kövezett területeit is leaszfaltozza a napokban. Amint arról már beszámoltunk, a nagykárolyi közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének munkatársai a bővítés során 20 parkolóhellyel növelték a létesítmény befogadóképességét, továbbá kiszélesítették a parkoló kijáratát annak érdekében, hogy a mentőautók sürgősségek esetén könnyebben közlekedhessenek. Nagy Constantin szerint a szilágyperecseni vállalkozás munkatársai a napokban kell megérkezzenek Nagykárolyba.

 

 

ifj. Deák Endre

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Predator - A ragadozó
Ma, 20:50
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. szeptember 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...