Készül a körforgalom Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2012-06-07 17:57:17

Már csak napok kérdése, mikorra fog elkészülni a második nagykárolyi körforgalom – tudatta lapunkkal Nagy Constantin a közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének vezetője.

A járművek már a körforgalom szabályai szerint közlekednek a helyszínen

Már csak napok kérdése, mikorra fog elkészülni Nagykárolyban a második körforgalom — tudatta lapunkkal Nagy Constantin, a közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének vezetője. Mint ismeretes, a közlekedés-szabályozó létesítményt a Gencsi út és az Ignişului, avagy Piac utca kereszteződésénél építik a vállalat munkatársai.

A részlegvezető elmondta, hogy a munkálatok a hét elején kezdődtek. Ennek során a munkások előbb felszámolták a Gencsi út mentén, a gépjárműparkoló mellett található kis méretű zöldövezetet, amelynek a helyét ideiglenesen lekövezték, majd hozzáfogtak az út közepén a körforgalom kialakításához szükséges intézkedésekhez. A járművek egyébként a helyszínen már a körforgalom szabályai szerint közlekednek, csupán az útszegélyek, a létesítmény közepére tervezett zöldövezet kialakításához szükséges munkálatok, valamint a lekövezett útrész aszfaltozása maradt hátra.

Utóbbi munkát a nagykárolyi aszfaltozást végző szilágyperecseni vállalkozás fogja végezni. Ugyanez a cég a poliklinika előtti, nemrég kibővített parkoló újonnan kövezett területeit is leaszfaltozza a napokban. Amint arról már beszámoltunk, a nagykárolyi közterület-fenntartó vállalat út- és építkezési részlegének munkatársai a bővítés során 20 parkolóhellyel növelték a létesítmény befogadóképességét, továbbá kiszélesítették a parkoló kijáratát annak érdekében, hogy a mentőautók sürgősségek esetén könnyebben közlekedhessenek. Nagy Constantin szerint a szilágyperecseni vállalkozás munkatársai a napokban kell megérkezzenek Nagykárolyba.

 

 

ifj. Deák Endre

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 16.
Valaki a környezetében folyamatosan igyekszik kitérni a véleménynyilvánítás elől és ezzel az Ön dolgát nehezíti meg. Követeljen tőle állásfoglalást!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...