Készülnek a fényi fiatalok
Utoljára módositva: 2019-09-23 17:09:32

Erdei Júlia Annegret Betuker Márkkal, Ludesher Viktória Brém Botonddal, Heinrich Helga Binder Adriánnal, Knecht Melitta Murvai Patrikkal, Éberst Martina Müller Aleckel, Heinrich Kitti Halmosi Henrikkel, Csizmár Bernadette Pap Edwinnel, Hevele Hanna Binder Bertolddal, Czier Nikolett Békés Dániellel, Lechli Tekla pedig Lechli Félixszel alkot csőszpárt idén Mezőfényen.

Hozzájuk — mint mindig — kísérők is csatlakoznak, mégpedig Békés Áron, Csik Patrik, Tilger Gábor és Tempfli Márk. A fényi csőszök javában próbálnak, rendszeresen, esténként összegyűlnek a helyi kultúrházban, és Fényi Györgyi iránymutatásait követve tanulják a nótákat, illetőleg az alkalmi táncösszeállítást. A fiatalok között egyébként idén is vannak „sorosok”, azaz 2000-es születésűek, akik, ha lenne kötelező sorkatonai szolgálat, akkor mostanság kellene egy jó időszakra elbúcsúzzanak a szülőfalujuktól. Ugyanakkor vannak olyanok is, akik már több éve csőszök. Mint érdeklődésünkre elmondták: jó a hangulat, szívesen jönnek.

Korábban hírül adtuk, hogy Mezőfényen az idei csőszbált szeptember 27-én, pénteken tartják. Természetesen egész délután hívogatnak a fiatalok, majd este 8 órai kezdéssel a kultúrházban elkezdődik a mulatság. Az alkalmon a Mezőfényi Live Band szolgáltatja a zeneszót, belépőjegyet pedig 10 lej ellenében lehet váltani. Mindenkit szeretettel várnak a fényi fiatalok.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 3.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...