Készülnek a karácsonyra
Utoljára módositva: 2017-12-18 18:28:08

A nagykárolyi 1-es Számú Napköziotthon pedagógusai a Stella Maris Integrációs Központ óvónőivel együttműködve karácsonyi kézműves foglalkozást szerveztek hétfőn.

Kopogtatók, karácsonyi ajtódíszek készültek a nagykárolyi óvodában, ahol a Bogyó és Babóca nagycsoport óvodásai (Baumgartner Ildikó és Sógor Melinda óvónők irányításával) és a Stella Maris Integrációs Központ óvodásai (Ticle Bettina és Volfer Annamária óvónők társaságában) a szorgoskodáson kívül remekül érezték magukat. „A gyermekek nagyon élvezték az ajtódíszek ragasztását és díszítését. A programból nem hiányozhatott a közös éneklés sem, amikor is karácsonyi dalokat énekeltünk. A gyerekeknek nagyon tetszett a csillagszóró meggyújtása, valamint nagyon örültek a cipősdobozos ajándékok átadásának. A dobozokat az 1-es számú napközi Agrara utcai épületében tevékenykedő csoportok gyűjtötték. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a szülőknek, akik összeállították a bőkezű adományokat. Óvodai szintű volt a gyűjtés, a Hupikék Törpikék (Csizmár Katalin és Pitis Boglárka óvónők aprósásai) is gyűjtöttek” — mondta Baumgartner Ildikó óvónő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Predator - A ragadozó
Ma, 18:30
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Egy kis szívesség
Ma, 20:30
Az Egy kis szívesség egy misztikus krimi-thriller, amely egy nő eltűnése köré épül. A főszerepekben viszont itt is két női karaktert találunk.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...