Készülnek a karácsonyra
Utoljára módositva: 2017-12-18 18:28:08

A nagykárolyi 1-es Számú Napköziotthon pedagógusai a Stella Maris Integrációs Központ óvónőivel együttműködve karácsonyi kézműves foglalkozást szerveztek hétfőn.

Kopogtatók, karácsonyi ajtódíszek készültek a nagykárolyi óvodában, ahol a Bogyó és Babóca nagycsoport óvodásai (Baumgartner Ildikó és Sógor Melinda óvónők irányításával) és a Stella Maris Integrációs Központ óvodásai (Ticle Bettina és Volfer Annamária óvónők társaságában) a szorgoskodáson kívül remekül érezték magukat. „A gyermekek nagyon élvezték az ajtódíszek ragasztását és díszítését. A programból nem hiányozhatott a közös éneklés sem, amikor is karácsonyi dalokat énekeltünk. A gyerekeknek nagyon tetszett a csillagszóró meggyújtása, valamint nagyon örültek a cipősdobozos ajándékok átadásának. A dobozokat az 1-es számú napközi Agrara utcai épületében tevékenykedő csoportok gyűjtötték. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a szülőknek, akik összeállították a bőkezű adományokat. Óvodai szintű volt a gyűjtés, a Hupikék Törpikék (Csizmár Katalin és Pitis Boglárka óvónők aprósásai) is gyűjtöttek” — mondta Baumgartner Ildikó óvónő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...