Készülnek a karácsonyra a nagykárolyi Művelődési Házban
Utoljára módositva: 2014-11-28 17:27:35

Annak ellenére, hogy a rendezvénysorozatra nincs pénzalap, mégis megszervezik a karácsonyi ünnepek alkalmával már hagyományossá vált programjaikat a nagykárolyi Művelődési Ház munkatársai.

Nem maradhat el a könnyűzenei koncert sem, mely minden évben nagy érdeklődésnek örvend

Bogdan Georgescu, az önkormányzat Kulturális és Turisztikai Igazgatóságának vezetője elmondta, készülnek az amatőr színjátszók, a könnyűzenei szakon tanulók, illetve lesz egy olyan est is, amin egykori Kastélylakók lépnek majd színpadra.„December 15–18. között szabadtéri programokkal kedveskedünk a nagykárolyiak lakosoknak, de természetesen nem csak nekik. Mivel az a sajnálatos helyzet állt elő, hogy első alkalommal nincs pénz a karácsonyi programjainkra, el kell mondanom, hogy senki ne várjon sem hazai, sem külföldi sztárfellépőket. Mindezek ellenére,úgy gondolom, a kollégáim mindent megtesznek, hogy az idei rendezvények is kellemes emlékként maradjanak meg a résztvevőkben. A szabadtéri programokkal készülünk, melyekre a Mikulás is ellátogat terveink szerint. A felújított városközpontban, pontosabban az amfiteátrumban lesz a rendezvények központi helyszíne. Itt majd karácsonyfát állítunk, de itt kapnak helyet a város iskolásai által készített betlehemek, valamint a diákok rajzai is. Idén is megszervezzük a karitatív pénzgyűjtési akciónkat, s kihelyezzük a perselyt, melybe az adományokat várjuk. Szűcs Józsi tanítványaival ismét megszervezi a karácsonyi koncertet, Szolomájer Timi tanítványaival színdarabot mutat be, Adrian Stefănuţi tanítványai szintén műsorral készülnek. Lőrincz Szilveszter zenetanár segítségével magyarországi kórusok lépnek majd fel, karácsonyi koncerttel. Szervezünk kézműves-sarkot is, ahol karácsonyi kiegészítőket készíthetnek majd a gyermekek. A Kastélylakók legendás generációjának tagjai — Gnandt Hevele Zsóka és dr. Brugós László — Zenei emlékeim címmel könnyűzenei összeállítással lépnek színpadra. Rajtuk kívül még fellépnek Szűcs József tanítványai is. Ennek a rendezvénynek az időpontja december 13. A rendezvényekre az új városközpontban, illetve a Művelődési Házban kerül majd sor. Természetesen a programok ingyenesek és nagy szeretettel várunk mindenkit” — mondta az igazgató.

Tőtős Tímea

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alita: A harc angyala
Ma, 21:00
Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlék
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. február 20.
Semmi sem tölti fel annyira, mint ha elegendő időt tölthet barátaival. Ha emberekkel lehet kapcsolatban, az tökéletesen regenerálja.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...