Két bajnoki bronzérem az Unio SK cselgáncsozóinak
Utoljára módositva: 2015-10-05 18:36:51

Bronzérmet szerzett Kolozsváron a Szatmárnémeti Unio SK–VSK kettős igazolású cselgáncsozója, Cristian Șereș a felnőttek egyéni bajnokságában.

A szatmári cselgáncsozók a kolozsvári egyéni bajnokságon

Terely Mihály edző tanítványa a -60 kilogrammos súlycsoportban egy moldáv sportoló elleni győzelemmel nyitott, majd kolozsvári ellenfele verte. Vigaszágon mindkét találkozóját megnyerte Șereș, így ismét dobogóra állhatott. Terely tanítványa egyébként 17 éves korától, vagyis hatodik éve minden egyéni felnőtt ob-n dobogóra állt.

Mihaela Faur, az Unio SK cselgáncsozója (78 kg) is bronzérmet szerzett, viszont még soha eddig nem sikerült ilyen könnyen a dobogón zárnia. A bronzmérkőzését már nem rendezték meg, ugyanis ellenfele kéztörés miatt nem állt ki. Mihaelának ez idén már a negyedik érme, mivel korábban ezüstöt szerzett a 21 évesek, majd a 23 évesek bajnokságán, és harmadik lett a 21 évesek Balkán-bajnokságán is.

Közel állt a sikerhez a 16 éves Czerlau Mercedes. Az Unio SK 57 kg-os sportolója a bronzmeccset vesztette el Kolozsváron.

Az ötödik helyen zárt Sámel Lóránd is (-100 kg). Az Unio SK–VSK sportolója egy nagyváradi sportolótól kapott ki a bronzmérkőzésen.

A VSK cselgáncsozói közül bronzérmet szerzett Amado Lazea (66 kg) és Marian Halas (81 kg), míg Remus Lazea (66 kg) és Cristian Bodîrlău (90 kg) megnyerték súlycsoportjuk versenyét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:30
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...