Két bajnoki bronzérem az Unio SK cselgáncsozóinak
Utoljára módositva: 2015-10-05 18:36:51

Bronzérmet szerzett Kolozsváron a Szatmárnémeti Unio SK–VSK kettős igazolású cselgáncsozója, Cristian Șereș a felnőttek egyéni bajnokságában.

A szatmári cselgáncsozók a kolozsvári egyéni bajnokságon

Terely Mihály edző tanítványa a -60 kilogrammos súlycsoportban egy moldáv sportoló elleni győzelemmel nyitott, majd kolozsvári ellenfele verte. Vigaszágon mindkét találkozóját megnyerte Șereș, így ismét dobogóra állhatott. Terely tanítványa egyébként 17 éves korától, vagyis hatodik éve minden egyéni felnőtt ob-n dobogóra állt.

Mihaela Faur, az Unio SK cselgáncsozója (78 kg) is bronzérmet szerzett, viszont még soha eddig nem sikerült ilyen könnyen a dobogón zárnia. A bronzmérkőzését már nem rendezték meg, ugyanis ellenfele kéztörés miatt nem állt ki. Mihaelának ez idén már a negyedik érme, mivel korábban ezüstöt szerzett a 21 évesek, majd a 23 évesek bajnokságán, és harmadik lett a 21 évesek Balkán-bajnokságán is.

Közel állt a sikerhez a 16 éves Czerlau Mercedes. Az Unio SK 57 kg-os sportolója a bronzmeccset vesztette el Kolozsváron.

Az ötödik helyen zárt Sámel Lóránd is (-100 kg). Az Unio SK–VSK sportolója egy nagyváradi sportolótól kapott ki a bronzmérkőzésen.

A VSK cselgáncsozói közül bronzérmet szerzett Amado Lazea (66 kg) és Marian Halas (81 kg), míg Remus Lazea (66 kg) és Cristian Bodîrlău (90 kg) megnyerték súlycsoportjuk versenyét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. május 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...