Két bajnoki cím a Sakura SK karatékáinak
Utoljára módositva: 2018-03-05 23:23:23

Bukarestben rendezték meg az elmúlt hétvégén a Shotokan Karate-do Egyesített Nemzetek (SKDUN) szövetségének versenyszabályi szerint a roman bajnoki küzdelmeket, ahol 36 egyesület közel 850 karatékája lépett tatamira.

A Nagykárolyi Sakura SE 12 sportolóval vet részt a küzdelmeken, őket sensei Gheorghe Dărăban és sensei Engber Ingrid kíserte el.

Knecht Patrik (minikadett korosztály, kumite, +55 kg) és Markus Csongor (8–9 évesek, kumite, –35 kg) nyertek bajnoki címet, Sergiu Potrovița (minikadett, kata, 6 kyu), Keserű Mercedes (8–9 évesek, kata,7 kyu), illetve Simonka Rajmond (8–9 évesek, sanbon kumite, –35 kg) ezüstéremet szereztek. Vass Christopher (minikadett, kumite, –48 kg), Markus Csongor (8–9 évesek, kata, 6 kyu), Theodora Molnar (8–9 évesek, sanbon kumite, –28 kg), Csizmár Nándor (10–11 évesek, kata, 6 kyu) és Patric Molnar (kadett, kata 6–4 kyu) a dobogó harmadik helyére állhattak fel.

5. helyen zártak Antonio Ruje (junior, kumite, +78 kg), Mirela Pomian (kadett, kata, 9–7 kyu), Cimpoies Attila (junior, kata, 8 kyu) és Theodora Molnar (8–9 évesek, kata, 8 kyu).

A klub vezetői köszönetet mondanak a magánvállalkozók és a szülők segítségének, továbbá közölték, hogy a sportolóik küzdeni fognak Lengyelországban is a SKDUN Európa-bajnokságon és Európa Kupán.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Grincs
Ma, 15:00
Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A karácsony mentőakció
Ma, 16:40
Amikor az összes manó megbetegszik, a Mikulásra hárul a feladat, hogy a békés karácsony ünnepek érdekében gyógyírt keresve körbeutazza a Földet. Egy szerencsétlen landolást követően Párizsban találja magát, ahol nem egészen úgy működnek a dolgok, mint otthon, Lappföldön. Szerencséjére egy kedves család a segítségére siet, így talán még nincs veszve az idei karácsony.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Ragadozó városok
Ma, 20:30
Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie... A két ellenlábas, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, váratlanul s
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...