Két bajnoki cím a Sakura SK-nak
Utoljára módositva: 2017-11-13 22:09:41

A Shotokan Karate-do Egyesített Nemzetek (SKDUN) elnevezésű szövetség versenyszabályai szerint rendezett országos csapatbajnokságon, Bukarestben léptek tatamira a Nagykárolyi Sakura SK sportolói. 

A versenyen több mint 30 hazai egyesület nevezte legjobbjait, Engber Ingrid és Gheorghe Dărăban edzők pedig Knecht Viviennel, Szűcs Dorottyával, Antonio Rujéval, Knecht Patrikkal, Czege Patrikkal,Vass Christoferrel, Sergiu Potrovița, Patric Molnarral, Mirela Pomiannal, Keserű Mercedesszel, Csizmár Fannival, Sepler Márkkal, Márkus Csongorral, Csizmár Nandorral, Simonka Rajmonddal neevzett kata, sanbon kumite és kumite próbákra.

Bajnoki címet szerzett a kadett korosztályos +55 kilogramm súlycsoportú kumitecsapat (Knecht Patrik, Czege Patrik, Vass Christofer), a 7–9 kyu fokozatú sanbon kumitecsapat (Sergiu Potrovița, Patric Molnar, Sepler Márk), míg az ifik +65 kilós kumitecsapat (Antonio Ruje, Knecht Patrik, Czege Patrik, Vass Christofer), és a 9–11 évesek 7–8 kyu fokozatos katacsapat (Keserű Mercedes, Csizmár Fanni, Simonka Rajmond) bronzérmet szerzett.

Engber Ingrid elmondta, november végén a nagykárolyi egyesület több karatékája övvizsgán vesz részt. A versenyek tekintetében viszont a bukaresti volt az idei utolsó megmérettetés, de a jövő év első két hónapjára már több torna is szerepel a klub versenynaptárában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 18:50
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...