Két bajnoki cím a Sakura SK-nak
Utoljára módositva: 2017-11-13 22:09:41

A Shotokan Karate-do Egyesített Nemzetek (SKDUN) elnevezésű szövetség versenyszabályai szerint rendezett országos csapatbajnokságon, Bukarestben léptek tatamira a Nagykárolyi Sakura SK sportolói. 

A versenyen több mint 30 hazai egyesület nevezte legjobbjait, Engber Ingrid és Gheorghe Dărăban edzők pedig Knecht Viviennel, Szűcs Dorottyával, Antonio Rujéval, Knecht Patrikkal, Czege Patrikkal,Vass Christoferrel, Sergiu Potrovița, Patric Molnarral, Mirela Pomiannal, Keserű Mercedesszel, Csizmár Fannival, Sepler Márkkal, Márkus Csongorral, Csizmár Nandorral, Simonka Rajmonddal neevzett kata, sanbon kumite és kumite próbákra.

Bajnoki címet szerzett a kadett korosztályos +55 kilogramm súlycsoportú kumitecsapat (Knecht Patrik, Czege Patrik, Vass Christofer), a 7–9 kyu fokozatú sanbon kumitecsapat (Sergiu Potrovița, Patric Molnar, Sepler Márk), míg az ifik +65 kilós kumitecsapat (Antonio Ruje, Knecht Patrik, Czege Patrik, Vass Christofer), és a 9–11 évesek 7–8 kyu fokozatos katacsapat (Keserű Mercedes, Csizmár Fanni, Simonka Rajmond) bronzérmet szerzett.

Engber Ingrid elmondta, november végén a nagykárolyi egyesület több karatékája övvizsgán vesz részt. A versenyek tekintetében viszont a bukaresti volt az idei utolsó megmérettetés, de a jövő év első két hónapjára már több torna is szerepel a klub versenynaptárában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 19.
Kedvese sokszor eltúlozza kicsit a dolgait, de ne nevesse ki ezért. Mindez arra szolgál, hogy elrejtse bizonytalanságát és önbizalomhiányát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...