Két bajnoki cím
Utoljára módositva: 2018-10-09 15:58:38

Bajnoki érmekkel és egy érdemoklevéllel tért haza Nagyszebenből a Szatmárnémeti Thomas Gym küldöttsége, ahol a múlt hétvégén a kadett korosztályok testépítés és fitnesz-bajnokságát rendezték.

A szatmári egyesület tíz sportolót nevezett a versenyre, aki a fitnesz-torna versenyszámokban léptek a zsűri elé: két arany-, három ezüst-, egy bronzérem és további három döntős érem a mérleg.

A 7 éven aluliaknál és 8 éveseknél a dobogó első két fokát szatmári sportoló lányok foglalták el: Siti Sámel Regina és Briana Boroș, illetve Gnandt Andrea és Nagy Regina zártak az első, illetve második helyen korosztályuk versenyében. A 7 évesen aluliaknál Casandra Pașcalău a 4. lett. A 9 éveseknél Ariana Mara Șepși, Krisztián Maja és Carla Maria Pop a 2., 3., illetve 4. helyen zártak a 10-11 évesek között pedig Livia Ionela Păcurar a 6. lett, Répásy Petra viszont nem jutott be a hatos döntőbe.

A torna másik nagy meglepetése volt, hogy a román szakági szövetség érdemoklevéllel díjazta a szatmári egyesület elnökét és edzőjét, Marius Thomást, elismerésül a sportban kifejtett tevékenységéért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 29.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...