Két karatéka Benetello tanfolyamán
Utoljára módositva: 2016-10-28 17:40:07

A Szatmárnémeti Samuraiul SK két karatékája, Kovács Ottó István és Magos Róbert Patrick is elkísérték az elmúlt napokban szüleiket Bukarestbe az olasz Davide Benetello által vezetett megbeszélésére, ugyanis az egykori világ- és Európa-bajnok sportoló egy tanfolyamot is vezetett, amelyen mintegy 300 karatéka vett részt.

Mint arról beszámoltunk, Magos Róbert, a Szatmár Megyei Karate Egyesület (AJK) elnöke egy megbeszélésen vett részt a Román Olimpiai és Sportbizottság (COSR) székhelyén, ahol Benetello, a Karate Világszövetség (WKF) sportbizottságának az elnöke beszélt a olimpiai kvalifikációs kvótákról. Közben dr. Kovács Ottó, az AJK marketingigazgatója és rendezvényszervezője a román szövetség vezetőivel egyeztetett arról, hogy 2017-ben újabb nagyszabású versenyt rendezhessen Szatmárnémeti. Mint ismeretes, az idei országos-bajnokságnak is nagy sikere volt.

A megyei, országos és nemzetközi tatamin is remekelő, a mini kadett korosztályban 2016-ban kumite román bajnok Kovács Ottó István és Magos Róbert Patrick egyedüliként képviselték Szatmárnémetit ezen a tanfolyamon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...