Két lányhoz egy fiú miatt hívtak rendőrséget Szatmáron
Utoljára módositva: 2013-03-07 12:19:56

A 112-es egységes segélyhívószámra március 6-án 14 órakor érkezett a segélyhívás, melyben azt jelentették, hogy egy lányt bántalmaznak a megyeközpontbeli Kossuth-kertben.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 16 éves B. A. halmi illetőségű lány, aki a Constantin Brâncuşi Iskolaközpont diákja a Kossuth-kertben találkozott a 18 éves V. Ingrid munkanélküli nővel. Egy fiú miatt előzőleg többször beszéltek telefonon és sms-eztek, míg szerdán találkozásra került sor a parkban, ahol V. Ingrid kézzel-lábbal ütötte-verte fiatalkorú áldozatát. B. A.-t a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították kivizsgálásra, ám nem kényszerült kórházi beutalásra. V. Ingrid ellen eljárást kezdeményeztek bántalmazás és a jó erkölcsbe ütköző magatartás vádjával.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...