Két lányhoz egy fiú miatt hívtak rendőrséget Szatmáron
Utoljára módositva: 2013-03-07 12:19:56

A 112-es egységes segélyhívószámra március 6-án 14 órakor érkezett a segélyhívás, melyben azt jelentették, hogy egy lányt bántalmaznak a megyeközpontbeli Kossuth-kertben.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 16 éves B. A. halmi illetőségű lány, aki a Constantin Brâncuşi Iskolaközpont diákja a Kossuth-kertben találkozott a 18 éves V. Ingrid munkanélküli nővel. Egy fiú miatt előzőleg többször beszéltek telefonon és sms-eztek, míg szerdán találkozásra került sor a parkban, ahol V. Ingrid kézzel-lábbal ütötte-verte fiatalkorú áldozatát. B. A.-t a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították kivizsgálásra, ám nem kényszerült kórházi beutalásra. V. Ingrid ellen eljárást kezdeményeztek bántalmazás és a jó erkölcsbe ütköző magatartás vádjával.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...