Két páciens továbbra is súlyos állapotban van
Utoljára módositva: 2019-08-22 17:49:16

 

A săpocai neuropszichiátriai kórházban lezajlott támadás két áldozata továbbra is súlyos állapotban van, tájékoztatott csütörtökön az egészségügyi minisztérium.

A Sfântul Pantelimon kórházba vitt férfi állapota súlyos, de legalább nem romlott tovább. Az ide beutalt nő kéri a kórházból való kiutalását és azt szeretné, ha a továbbiakban Buzău megyében kezelnék. Az Egyetemi Kórházban két áldozat fekszik, mindkettő nő. Egyiküket megműtötték, intubálták, állapota súlyos, hemodinamikailag instabil. A másik páciens esetében nem volt szükség műtétre, az ő állapota stabil, de állandó felügyelet alatt áll. A Floreasca kórházban fekvő páciens állapota stabil. ‘A legújabb komputertomográfiai lelet azt mutatja, hogy az agyi sérülések állapota nem romlott, igaz, nem is szívódtak fel. Az altatóorvos úgy döntött, hogy ma (csütörtökön – szerk. megj.) megpróbálja beszüntetni a szedált állapotot’ – áll a minisztérium tájékoztatásában. A Bagdasar kórházban két nőt és egy férfit kezelnek. A 83 éves nő állapota változatlan, a 62 éves nőt hétfőn akarják megműteni. A 60 éves férfi kezelés alatt áll, esetében az orvosok “pillanatnyilag nem tartják időszerűnek a műtétet”.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...