Két szatmári az X-Faktorban
Utoljára módositva: 2012-11-01 09:49:47

Mindketten nagyszerűen énekeltek, aminek köszönhetően a mentorok házába jutottak. Nagy esély van rá tehát, hogy az idei román X-Faktorban két szatmári versenyző is ott legyen a döntőben.

A szatmári Surányi Botond (jobb oldalon) mostantól csapatban versenyzik az elő showba jutásért

Már csak egy lépés választja el a szatmári származású Surányi Botondot és Tudor Todutot a romániai X-Faktor második szériájának első élő showjától. Hétfő este mindketten bejutottak a mentorházba, bár Botinak előbb nemet mondtak a mentorok, de mielőtt végleg elkeseredtek volna a szatmári rajongók, kiderült, hogy kedvencük csapatban folytatja tovább a versenyt. Boti Bruno Mars nagysikerű slágerét, a Just The Way You Are-t adta elő, a Holograf frontembere, Dan Bittman szerint látszott, hogy hiányzik a kedvese — akinek egyébként az X-Faktor első meghallgatásán kérte meg a kezét —, mivel picivel visszafogottabb, erőtlenebb volt a produkciója, mint legutóbb, ezért szólóban nem engedhették tovább. Azonban az ehhez hasonló tehetségkutató műsorokban bevett szokás, hogy azok a versenyzők, akiknek egyéni teljesítménye nem üti meg a kívánt mércét, de a zsűritagok szerint tehetségesek, kapnak még egy esélyt, és két-három tagú csapattá, együttessé alakítják őket. Így történt ez Surányi Botond, Flavia Hojda és Tudor Gliga esetében is, akik mostantól egy csapatot alkotnak, és együtt mérkőznek meg a döntőbe jutásért a következő fordulóban, a mentorok házában, ahol Delia Matache (az N&D egykori énekesnője) előtt kell bizonyítaniuk. A másik szatmári versenyző, Tudor Todut a Tears For Fears nevű szintipop-együttes 1982-es slágerével, a Mad Worlddel lépett a mentorok elé, akiket szinte teljesen sikerült meggyőznie, csupán Cheloo (a Paraziţii rappere) fogalmazott meg negatív kritikát a szatmári tehetségről, szerinte ugyanis Tudor kissé beképzelt, de ettől függetlenül továbbjuttatta a mentorok házába, ahol Dan Bittman csapatát, a 25 éven aluliakat erősíti, és Surányi Botonddal együtt Tudor Todut is harcba szállhat a 200 ezer eurós nagydíjért.

 Botos István

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...