Két tűz fél órán belül
Utoljára módositva: 2017-10-11 17:29:58

Forró napjuk volt a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség tűzoltóinak kedden, amikor alig fél órán belül két épülettűzhöz is riasztották őket: 16.25–kor Nagykárolyban, a Gencsi út egyik magánházának melléképületében csaptak fel a lángok.

A helyszínre két, habbal-vízzel oltó kocsival kiérkező tűzoltóknak sikerült megfékezniük a „vörös ördögöt”, mielőtt a lángok elérték volna a lakóházat is, de a melléképület tetőszerkezete 70%–ban így is megsemmisült és felei is megrongálódtak. Mint kiderült, a tüzet figyelmetlenség okozta: száraz takarmánynövények közelében használtak gázlángos forrasztópisztolyt. A második riasztás 34 perc múlva, Túrterebesről érkezett, ahol egy lakóházban csaptak fel a lángok a bojler okozta rövidzárlat miatt; itt a helyi önkéntes tűzoltók már megkezdték az oltást, majd a kiérkezett turci hivatásosokkal közösen fékezték meg a lángokat. Maga a lakóház megmenekült, de teljesen kiégett az a helyiség ahol a bojler és a hőközpont volt, illetve teljesen megsemmisült az épület tetőszerkezete is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 19.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...