Két tűz fél órán belül
Utoljára módositva: 2017-10-11 17:29:58

Forró napjuk volt a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség tűzoltóinak kedden, amikor alig fél órán belül két épülettűzhöz is riasztották őket: 16.25–kor Nagykárolyban, a Gencsi út egyik magánházának melléképületében csaptak fel a lángok.

A helyszínre két, habbal-vízzel oltó kocsival kiérkező tűzoltóknak sikerült megfékezniük a „vörös ördögöt”, mielőtt a lángok elérték volna a lakóházat is, de a melléképület tetőszerkezete 70%–ban így is megsemmisült és felei is megrongálódtak. Mint kiderült, a tüzet figyelmetlenség okozta: száraz takarmánynövények közelében használtak gázlángos forrasztópisztolyt. A második riasztás 34 perc múlva, Túrterebesről érkezett, ahol egy lakóházban csaptak fel a lángok a bojler okozta rövidzárlat miatt; itt a helyi önkéntes tűzoltók már megkezdték az oltást, majd a kiérkezett turci hivatásosokkal közösen fékezték meg a lángokat. Maga a lakóház megmenekült, de teljesen kiégett az a helyiség ahol a bojler és a hőközpont volt, illetve teljesen megsemmisült az épület tetőszerkezete is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...