Két tűz fél órán belül
Utoljára módositva: 2017-10-11 17:29:58

Forró napjuk volt a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség tűzoltóinak kedden, amikor alig fél órán belül két épülettűzhöz is riasztották őket: 16.25–kor Nagykárolyban, a Gencsi út egyik magánházának melléképületében csaptak fel a lángok.

A helyszínre két, habbal-vízzel oltó kocsival kiérkező tűzoltóknak sikerült megfékezniük a „vörös ördögöt”, mielőtt a lángok elérték volna a lakóházat is, de a melléképület tetőszerkezete 70%–ban így is megsemmisült és felei is megrongálódtak. Mint kiderült, a tüzet figyelmetlenség okozta: száraz takarmánynövények közelében használtak gázlángos forrasztópisztolyt. A második riasztás 34 perc múlva, Túrterebesről érkezett, ahol egy lakóházban csaptak fel a lángok a bojler okozta rövidzárlat miatt; itt a helyi önkéntes tűzoltók már megkezdték az oltást, majd a kiérkezett turci hivatásosokkal közösen fékezték meg a lángokat. Maga a lakóház megmenekült, de teljesen kiégett az a helyiség ahol a bojler és a hőközpont volt, illetve teljesen megsemmisült az épület tetőszerkezete is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 21:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. december 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...