Kétszázan az első vetítésen
Utoljára módositva: 2019-07-19 10:48:20

A TIFF Karaván tizedik kiadása startolt el szerda este Nagykárolyban, a Károlyi-kastély parkjában tartott szabadtéri moziesten.

A rendezvényre kilátogató mintegy 200 személy Tudor Giurgiu Parking című filmjét láthatta, s a film végi tetszésnyilvánítás alapján igencsak tetszettek a látottak a közönség tagjainak. Csütörtök este ugyancsak 21.45 órától kezdődött a vetítés, akkor egy hamisíthatatlan, magyar nyelvű fekete komédiát láthatott a közönség Lajkó – Cigány az űrben címmel. Lengyel Balázs rendező 2018-as filmjét a tavalyi év öt legjobb magyar filmje közé választották a kritikusok. A Keresztes Tamás és Gyabronka József főszereplésével játszódó film egy igazi időutazásra vitte a közönséget. A TIFF Karaván a Film- és Városi Kulturális Egyesület projektje alapján kerül lebonyolításra az ország több városában, az Europa Cinemas és a Nemzeti Filmművészeti Központ támogatásával. A nagykárolyi vetítések partnerei: Nagykároly Polgármesteri Hivatala, a Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ. A vetítés együttműködő partnere a mediaTRUST.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...