Kétszeres Eb–aranyérmes nagykárolyi karatéka
Utoljára módositva: 2014-04-07 18:06:53

A nagykárolyi Amalia Abriham egyéniben és csapatban is Európa–bajnoki címet szerzett az elmúlt hétvégén Egerben, a SKDUN szervezet égisze alatt rendezett shotokan karate kontinensviadalon.

A Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE sportolói az egri kontinensviadal után

Két Európa–bajnoki aranyérmet szerzett a Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE sportolója, Amalia Abriham, az egri dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban rendezett shotokan karate Európa–bajnokságon. A Shotokan Karate Egyesített Nemzetek (SKDUN) szervezetének égisze alatt rendezett negyedik kontinensviadalon (a korábbi négynek is Eger adott otthont) huszonkét ország mintegy 1000 karatékája lépett tatamira, köztük tizenkét nagykárolyi versenyző. A Gheorghe Dărăban, Bács Csaba edzőpáros tanítványai közül Amalia Abriham megnyerte a kadettek –52 kilós súlycsoportjának kumite–versenyét. A nagykárolyi lány, csapatkapitányként, Eb–aranyat szerzett a kadett női kumite nyíltversenyben is, oldalán Knacht Viviennel és Bianca Blagával.

A junior korosztályos fiúk csapata – Bartincki Attila és Bács Máté, a bukaresti Mario Roberttel kiegészülve – a kata próbában szereztek ezüstérmet.

Bartincki Attila egyébként egyéniben két bronzérmet szerzett: előbb a junior korosztályos kata–versenyben, majd a korosztályos kumite–próba –62 kilogrammos súlycsoportban. Ugyanakkor Engber Ingrid a veterán nők kata próbájában lett Eb–bronzérmes.

Ezzel párhuzamosan zajlott a kohai Európa Kupa, ahol Maurer Alex a kadettek kata–próbájában állhatott a dobogó harmadik fokára, míg Bianca Blaga, a +50 kilós kadettek női versenyében zárt a harmadik helyen.

„Gratulálok a sportolóknak, hiszen igazán szép eredményeket értek el. Köszönet az edzők és Bartincki Lajos alelnök munkájának, illetve a helyi önkormányzat és a szponzoraink támogatásának” – mondta dr. Fazekas György Zoltán klubelnök, aki hozzátette, a díjazottak mellett részt vettek a magyarországi megmérettetésen Knecht Patrik, Medvei Edvin, Antonio Ruje, Eric Chelmu és Şerban Mateş.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
A legsötétebb óra
Ma, 19:20
Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülménye
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hogyan védekezel a megfázás ellen?
Különféle vitaminokat szedek
Rengeteg gyümölcsöt fogyasztok ilyenkor
Mindig figyelek arra, hogy kellően fel legyek öltözve
Nem szoktam megfázni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 23.
Irigylésre méltóan sok energiája van, senki és semmi nem tartóztathatja fel, ha valamit a fejébe vesz, márpedig ma tele van jobbnál jobb ötletekkel.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...