Kétszeres Eb–aranyérmes nagykárolyi karatéka
Utoljára módositva: 2014-04-07 18:06:53

A nagykárolyi Amalia Abriham egyéniben és csapatban is Európa–bajnoki címet szerzett az elmúlt hétvégén Egerben, a SKDUN szervezet égisze alatt rendezett shotokan karate kontinensviadalon.

A Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE sportolói az egri kontinensviadal után

Két Európa–bajnoki aranyérmet szerzett a Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE sportolója, Amalia Abriham, az egri dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban rendezett shotokan karate Európa–bajnokságon. A Shotokan Karate Egyesített Nemzetek (SKDUN) szervezetének égisze alatt rendezett negyedik kontinensviadalon (a korábbi négynek is Eger adott otthont) huszonkét ország mintegy 1000 karatékája lépett tatamira, köztük tizenkét nagykárolyi versenyző. A Gheorghe Dărăban, Bács Csaba edzőpáros tanítványai közül Amalia Abriham megnyerte a kadettek –52 kilós súlycsoportjának kumite–versenyét. A nagykárolyi lány, csapatkapitányként, Eb–aranyat szerzett a kadett női kumite nyíltversenyben is, oldalán Knacht Viviennel és Bianca Blagával.

A junior korosztályos fiúk csapata – Bartincki Attila és Bács Máté, a bukaresti Mario Roberttel kiegészülve – a kata próbában szereztek ezüstérmet.

Bartincki Attila egyébként egyéniben két bronzérmet szerzett: előbb a junior korosztályos kata–versenyben, majd a korosztályos kumite–próba –62 kilogrammos súlycsoportban. Ugyanakkor Engber Ingrid a veterán nők kata próbájában lett Eb–bronzérmes.

Ezzel párhuzamosan zajlott a kohai Európa Kupa, ahol Maurer Alex a kadettek kata–próbájában állhatott a dobogó harmadik fokára, míg Bianca Blaga, a +50 kilós kadettek női versenyében zárt a harmadik helyen.

„Gratulálok a sportolóknak, hiszen igazán szép eredményeket értek el. Köszönet az edzők és Bartincki Lajos alelnök munkájának, illetve a helyi önkormányzat és a szponzoraink támogatásának” – mondta dr. Fazekas György Zoltán klubelnök, aki hozzátette, a díjazottak mellett részt vettek a magyarországi megmérettetésen Knecht Patrik, Medvei Edvin, Antonio Ruje, Eric Chelmu és Şerban Mateş.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció
Ma, 16:55
A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót. Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenst
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Ma, 18:50
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:05
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 20.
Ha kikérik a véleményét valamiben, alaposan fontolja meg a válaszát, mert szavának sokkal nagyobb súlya lesz az illető számára, mint azt gondolná!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...