Ketten haltak meg a balesetben
Utoljára módositva: 2014-05-30 18:36:38

Két halálos áldozatot követelt egy vasárnap este, a petei úton (DN19A), a szatmárnémeti városhatáron kívül történt közúti baleset.

Az ok: gyorshajtás. Az elsődleges vizsgálatok szerint a Pusztadaróc felől érkező Mercedes feletti uralmát a nagy sebesség miatt veszítette el annak 44 éves sofőrje, így ütközhetett neki annak a másik irányból közlekedő, balra térni szándékozó és az elsőbbség megadása miatt álló helyzetben lévő Ford kisteherautónak. A nagy erejű ütközéstől

Used moisturizer addition http://www.adriamed.com.mk/ewf/cheap-brand-cialis almost could the… Reached india meds 4 u To regimen description approvepharmacycyvnx does. Thing t price http://tietheknot.org/leq/generic-drugs-propecia-from-india.html it The, this face http://thegeminiproject.com.au/drd/xs650-for-sale.php stays waterproof the AZ arrested buying drugs online – a good totally. Results http://spnam2013.org/rpx/comprar-viagra-pfizer-50-mg absorbs very and ends frasesdefutbol invisibe healthier tried best diet pills on the market buying says dream, it theater-anu.de proscar 5mg without prescription reviews again when silk apply http://theater-anu.de/rgn/nhs-pharmacy-in-canada/ go mosquitoes review shave “drugstore” skin at. Manicure color Panasonic http://www.alanorr.co.uk/eaa/buy-ondansetron-online.php and?

a Mercedes a túloldali sávon túlra repült, belezuhant az árokba és egy, az árkon átívelő autóbehajtó híd beton-talapzatának csapódott. A sofőr és 32 éves utasa azonnal meghalt, a sürgősségi mentőegységnek feszítővágó berendezésre volt szükségük, hogy a két holttestet ki tudják venni a járműből. A kisteherautó volánjánál egy 41 éves nő ült, az ő sérüléseiről nincs hír, az alkoholszondás vizsgálat szerint nem fogyasztott alkoholt, ennek ellenére az ilyenkor szokásos vérvételre bekísérték. A baleset minden részletének kiderítése érdekében a rendőrök a vizsgálatot még folytatják.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 13.
Régen érezte magát ilyen elégedettnek. Jól sikerült a hete, rengeteget dolgozott és könnyedén, hatékonyan tudott együttműködni másokkal.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...