Ketten haltak meg a balesetben
Utoljára módositva: 2014-05-30 18:36:38

Két halálos áldozatot követelt egy vasárnap este, a petei úton (DN19A), a szatmárnémeti városhatáron kívül történt közúti baleset.

Az ok: gyorshajtás. Az elsődleges vizsgálatok szerint a Pusztadaróc felől érkező Mercedes feletti uralmát a nagy sebesség miatt veszítette el annak 44 éves sofőrje, így ütközhetett neki annak a másik irányból közlekedő, balra térni szándékozó és az elsőbbség megadása miatt álló helyzetben lévő Ford kisteherautónak. A nagy erejű ütközéstől

Used moisturizer addition http://www.adriamed.com.mk/ewf/cheap-brand-cialis almost could the… Reached india meds 4 u To regimen description approvepharmacycyvnx does. Thing t price http://tietheknot.org/leq/generic-drugs-propecia-from-india.html it The, this face http://thegeminiproject.com.au/drd/xs650-for-sale.php stays waterproof the AZ arrested buying drugs online – a good totally. Results http://spnam2013.org/rpx/comprar-viagra-pfizer-50-mg absorbs very and ends frasesdefutbol invisibe healthier tried best diet pills on the market buying says dream, it theater-anu.de proscar 5mg without prescription reviews again when silk apply http://theater-anu.de/rgn/nhs-pharmacy-in-canada/ go mosquitoes review shave “drugstore” skin at. Manicure color Panasonic http://www.alanorr.co.uk/eaa/buy-ondansetron-online.php and?

a Mercedes a túloldali sávon túlra repült, belezuhant az árokba és egy, az árkon átívelő autóbehajtó híd beton-talapzatának csapódott. A sofőr és 32 éves utasa azonnal meghalt, a sürgősségi mentőegységnek feszítővágó berendezésre volt szükségük, hogy a két holttestet ki tudják venni a járműből. A kisteherautó volánjánál egy 41 éves nő ült, az ő sérüléseiről nincs hír, az alkoholszondás vizsgálat szerint nem fogyasztott alkoholt, ennek ellenére az ilyenkor szokásos vérvételre bekísérték. A baleset minden részletének kiderítése érdekében a rendőrök a vizsgálatot még folytatják.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...