Ketten haltak meg a balesetben
Utoljára módositva: 2014-05-30 18:36:38

Két halálos áldozatot követelt egy vasárnap este, a petei úton (DN19A), a szatmárnémeti városhatáron kívül történt közúti baleset.

Az ok: gyorshajtás. Az elsődleges vizsgálatok szerint a Pusztadaróc felől érkező Mercedes feletti uralmát a nagy sebesség miatt veszítette el annak 44 éves sofőrje, így ütközhetett neki annak a másik irányból közlekedő, balra térni szándékozó és az elsőbbség megadása miatt álló helyzetben lévő Ford kisteherautónak. A nagy erejű ütközéstől

Used moisturizer addition http://www.adriamed.com.mk/ewf/cheap-brand-cialis almost could the… Reached india meds 4 u To regimen description approvepharmacycyvnx does. Thing t price http://tietheknot.org/leq/generic-drugs-propecia-from-india.html it The, this face http://thegeminiproject.com.au/drd/xs650-for-sale.php stays waterproof the AZ arrested buying drugs online – a good totally. Results http://spnam2013.org/rpx/comprar-viagra-pfizer-50-mg absorbs very and ends frasesdefutbol invisibe healthier tried best diet pills on the market buying says dream, it theater-anu.de proscar 5mg without prescription reviews again when silk apply http://theater-anu.de/rgn/nhs-pharmacy-in-canada/ go mosquitoes review shave “drugstore” skin at. Manicure color Panasonic http://www.alanorr.co.uk/eaa/buy-ondansetron-online.php and?

a Mercedes a túloldali sávon túlra repült, belezuhant az árokba és egy, az árkon átívelő autóbehajtó híd beton-talapzatának csapódott. A sofőr és 32 éves utasa azonnal meghalt, a sürgősségi mentőegységnek feszítővágó berendezésre volt szükségük, hogy a két holttestet ki tudják venni a járműből. A kisteherautó volánjánál egy 41 éves nő ült, az ő sérüléseiről nincs hír, az alkoholszondás vizsgálat szerint nem fogyasztott alkoholt, ennek ellenére az ilyenkor szokásos vérvételre bekísérték. A baleset minden részletének kiderítése érdekében a rendőrök a vizsgálatot még folytatják.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 18.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...