Kettős gyilkosság Felsőberekszón – FRISSÍTVE
Utoljára módositva: 2019-12-10 20:27:47

Sokkoló látvány tárult egy felsőberekszói lakos szeme elé kedden 16 óra 30 perc körül, amikor bekopogott falubelije házába — ott ugyanis két vérbe fagyott holttestet talált.

A 112-es egységes segélyhívón riasztott hatóságok rövid időn belül kiértek a helyszínre, s már a szemrevételezés során megállapítást nyert, hogy az 53 és 65 éves, helybéli illetőségű nőket brutális kegyetlenséggel agyonverték; a nyomrögzítés és mintavételek során pedig az is egyre konkrétabban körvonalazódott, hogy két elkövetőt kell keresniük. A gyanú két roma származású, debreceni illetőségű, 39 és 59 éves férfire terelődött, akiket menekülés közben, Szelestyehután fel is tartóztatott a rendőrség egyik járőregysége és kihallgatásra bekísérték őket az ügyészségre. A magyarországi férfiak paplanokkal házaltak s így jutottak be az egyedül lévő áldozat házába, s amikor a nő elindult pénzért, hogy kifizesse a vásároltakat, rablási céllal megtámadták — valószínűleg ezekben a pillanatokban léphetett be a ház ajtaján a másik áldozat, egyben szomszédasszony és jó barátnő, a férfiak pedig hogy elhallgattassák, őt is agyonverték.

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...