Kezdődik a Dohan-emléktorna Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2018-09-04 15:04:37

Hatodik alkalommal rendezik meg Nagykárolyban a kézilabda Mircea Dohan Emléktornát, amelynek keretében idén három korosztályos csapatai mérkőznek meg négy helyszínen.

Az egykori kiváló kézilabdázó emlékét őrző megmérettetés meccseit Nagykárolyban a Iuliu Maniu technikai Líceum és a Nagykárolyi Elméleti Líceum sporttermeiben, illetve a kaplonyi és a mezőfényi sporttermekben rendezik.

Szerdán és csütörtökön 11 éven aluli fiúk és lányok minikézilabda-tornája zajlik, amelyen Nagykárolyból a Vasile Lucaciu Általános Iskola, a Kalazanci József Római Katolikus Líceum és a Nagykárolyi Elméleti Líceum csapatai, továbbá mezőfényi, kálmándi, tasnádi, sárközújlaki, kökényesdi és túrterebesi együttesek, a Szatmárnémeti ADEP, zilahi, nagyváradi, nagyecsed, illetve csengeri alakulatok mérkőznek meg.

Pénteken 10 órakor a Maniu-teremben rendezik az ünnepélyes megnyitón, amelyen várhatóan részt vesz többek között Narcisa Lecușanu, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség végrehajtó bizottságának a tagja, Cristian Gațu, Birtalan István, Radu Voinea, Kicsid Gábriel és Gheorghe Goran egykori világbajnok kézilabdázók.

Ezt követően kezdődik az utánpótlás-torna. A junior III korosztályban lánycsapatok mérkőznek: Tasnádi Unirea, kálmándi Dr. Szolomayer József Általános Iskola, Nagybányai CSȘ 2, Színérváraljai CSȘ, Nagybányai Marta, Zilahi CSȘ, Nagyváradi Alpha, Kolozsvári CSȘ (két csapattal), Hajdúnánási Sport Klub.

A junior II korosztályos tornát a következő meghívott fiúcsapatok rendezik: Szatmárnémeti ADEP, Nagybányai CSȘ 2, Színérváraljai CSȘ, Nagybányai Marta, Nagyváradi Alpha (két csapattal).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 28.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...