Kezdődik a Rally Sprint–bajnokság
Utoljára módositva: 2014-02-22 15:59:13

A Rally Sprint autós ügyességi és gyorsasági országos bajnokság első fordulóját rendezik meg szombaton a szatmárnémeti Gorunului utcai ACR–gyakorlópályán.

Mint arról korábban beszámoltunk, a kilencedik alkalommal kiírt verseny idén már öt fordulón keresztül országos bajnokságként szerepel a Román Autóklub (ACR) naptárában. Ezt a státust tavaly, a 2013-as pontvadászat 3. fordulója után kapta meg a szatmári verseny, amelynek főszervezője Seletye Dávid, az ACR szatmárnémeti kirendeltségének az igazgatója.

A szombati futamra a helyszínen is lehet nevezni 9 órától, 11 órakor kezdődnek az időmérő futamok.

Mint arról beszámoltunk, a versenyszabály nem változott, nyolc kategóriában szervezik meg az idei bajnokságot is: a 8–15 évesek a junior I, a 15–18 évesek pedig a junior II korosztályban mérkőznek majd, természetesen közjegyzőnél hitelesített írásos szülői engedéllyel. A „nagyok” az ON1 és ON2 géposztályban versenyezhetnek, a hátsókerék meghajtású autókkal az ON3 kategóriába lehet nevezni, ugyanakkor megmaradnak az Only Open 1 és Only Open 2 csoportok, a nyílt versenyben (Open) pedig kategóriától és géposztálytól függetlenül bármely pilóta még egyszer megmérettetheti autóját. Úgy tudjuk, az idei kiíráson is rajthoz áll a 2013-as kiírás abszolút bajnoka, a háromszoros aranyérmes Májer Richárd (Ricsi) is. A 19 éves szatmári pilóta ősztől már Győrben tanul a Széchényi István Egyetem autómérnöki karán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...