Kezdődik a Rally Sprint–bajnokság
Utoljára módositva: 2014-02-22 15:59:13

A Rally Sprint autós ügyességi és gyorsasági országos bajnokság első fordulóját rendezik meg szombaton a szatmárnémeti Gorunului utcai ACR–gyakorlópályán.

Mint arról korábban beszámoltunk, a kilencedik alkalommal kiírt verseny idén már öt fordulón keresztül országos bajnokságként szerepel a Román Autóklub (ACR) naptárában. Ezt a státust tavaly, a 2013-as pontvadászat 3. fordulója után kapta meg a szatmári verseny, amelynek főszervezője Seletye Dávid, az ACR szatmárnémeti kirendeltségének az igazgatója.

A szombati futamra a helyszínen is lehet nevezni 9 órától, 11 órakor kezdődnek az időmérő futamok.

Mint arról beszámoltunk, a versenyszabály nem változott, nyolc kategóriában szervezik meg az idei bajnokságot is: a 8–15 évesek a junior I, a 15–18 évesek pedig a junior II korosztályban mérkőznek majd, természetesen közjegyzőnél hitelesített írásos szülői engedéllyel. A „nagyok” az ON1 és ON2 géposztályban versenyezhetnek, a hátsókerék meghajtású autókkal az ON3 kategóriába lehet nevezni, ugyanakkor megmaradnak az Only Open 1 és Only Open 2 csoportok, a nyílt versenyben (Open) pedig kategóriától és géposztálytól függetlenül bármely pilóta még egyszer megmérettetheti autóját. Úgy tudjuk, az idei kiíráson is rajthoz áll a 2013-as kiírás abszolút bajnoka, a háromszoros aranyérmes Májer Richárd (Ricsi) is. A 19 éves szatmári pilóta ősztől már Győrben tanul a Széchényi István Egyetem autómérnöki karán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 15:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...