Kezdődik a vakáció!
Utoljára módositva: 2019-06-14 16:37:35

Az óvodások és iskolások nagy örömére ma véget ér a 2018/2019-es iskolai év, hivatalosan is elkezdődik a tanulók nyári szünete, ami szeptember 9-ig tart.

A következő tanév kezdete hétfői napra esik. A nyolcadikosok és a tizenkettedikesek már korábban lezárták a tanévet, nekik szakaszzáró vizsgákra kellett jelentkezniük: az érettségi vizsga már elkezdődött, a képességvizsga pedig jövő héten lesz. Az óvodások és iskolások zöme azonban csütörtökön és a mai napon az ünnepélyes tanévzárókon és bizonyítványosztásokon köszön el tanintézményétől, oktatóitól és társaitól a nyári szünet idejére.

Az európai országok nagy többségében egyébként rövidebb a nyári szünet, a diákok már szeptember elsején elkezdik az új tanévet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...