Kicsengettek a nyolcadikosoknak
Utoljára módositva: 2019-06-06 21:17:57

Verses-zenés műsorral búcsúztak az általános iskolás évektől a főgimnázium nyolcadikosai.

Csütörtökön rendezték meg a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium nyolcadikosainak a ballagási ünnepségét is. A délutáni eseménynek a tanintézmény díszterme adott otthont, amely ezúttal is zsúfolásig telt büszke szülőkkel, nagyszülőkkel és barátokkal. Az ünnepség előtt azonban Bartha Helga osztályfőnök 30 végzős általános iskolása megtartotta az utolsó osztályfőnöki órát, a hetedikesek pedig elbúcsúztak diáktársaiktól. Csak ezt követően vonultak át a díszterembe, ahol a boldog hozzátartozók már izgatottan várták a nyolcadikosok ünnepélyes műsorát. Az énekkel, verssel búcsúzó diákok azonban nem szomorodtak el túlságosan ezen a délutánon, mert bár az általános iskolának búcsút intenek, mégis csak egy nyárra búcsúznak a főgimnáziumtól: a nyolcadikosok közül ugyanis szinte mindenki itt folytatja majd tanulmányait, csak az osztályközösség nem marad meg ebben a formában, hiszen a leendő középiskolások különböző osztályokba iratkoznak.

Addig azonban még egy megmérettetés hátravan számukra: az országos felmérések próbái. A fiatalok pedig minden bizonnyal kiválóan helytállnak majd a vizsgákon, hiszen a négy év alatt is bizonyították ügyességüket. A ballagáson díszoklevéllel is jutalmazták a kiváló tanulmányi és versenyeredményeket elérőket, az évfolyamelsőnek járó díjat pedig Nagy Boglárka vehette át, aki 9,98-as átlaggal zárta az V–VIII. osztályt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 28.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...