Kicsengettek a nyolcadikosoknak
Utoljára módositva: 2019-06-06 21:17:57

Verses-zenés műsorral búcsúztak az általános iskolás évektől a főgimnázium nyolcadikosai.

Csütörtökön rendezték meg a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium nyolcadikosainak a ballagási ünnepségét is. A délutáni eseménynek a tanintézmény díszterme adott otthont, amely ezúttal is zsúfolásig telt büszke szülőkkel, nagyszülőkkel és barátokkal. Az ünnepség előtt azonban Bartha Helga osztályfőnök 30 végzős általános iskolása megtartotta az utolsó osztályfőnöki órát, a hetedikesek pedig elbúcsúztak diáktársaiktól. Csak ezt követően vonultak át a díszterembe, ahol a boldog hozzátartozók már izgatottan várták a nyolcadikosok ünnepélyes műsorát. Az énekkel, verssel búcsúzó diákok azonban nem szomorodtak el túlságosan ezen a délutánon, mert bár az általános iskolának búcsút intenek, mégis csak egy nyárra búcsúznak a főgimnáziumtól: a nyolcadikosok közül ugyanis szinte mindenki itt folytatja majd tanulmányait, csak az osztályközösség nem marad meg ebben a formában, hiszen a leendő középiskolások különböző osztályokba iratkoznak.

Addig azonban még egy megmérettetés hátravan számukra: az országos felmérések próbái. A fiatalok pedig minden bizonnyal kiválóan helytállnak majd a vizsgákon, hiszen a négy év alatt is bizonyították ügyességüket. A ballagáson díszoklevéllel is jutalmazták a kiváló tanulmányi és versenyeredményeket elérőket, az évfolyamelsőnek járó díjat pedig Nagy Boglárka vehette át, aki 9,98-as átlaggal zárta az V–VIII. osztályt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...