Kiderült, ki kaphat utalványt
Utoljára módositva: 2019-06-01 09:17:13

A Környezetvédelmi Alap szerdán jóváhagyta 73 769 személy összesen 124 018 utalványra szóló kérését, amit elektronikus háztartási gépek roncsprogramon keresztül történő vásárlására nyújtottak be – tájékoztatott a környezetvédelmi minisztérium Facebook-oldalán.

A feliratkozott és jóváhagyott személyek listáját csütörtökön teszik közzé a minisztérium honlapján, az értékjegyeket június 15-éig lehet felhasználni a programban résztvevő üzletekben.

Június 17-étől kezdődően a fel nem használt voucherek összegét átirányítják a következő programokba. A háztartási gépek roncsprogramjára idén elkülönített 40 millió lejes keret már az első napon, tizenkét óra alatt elfogyott – derült ki a programot finanszírozó Környezetvédelmi Alap honlapján feltüntetett adatokból. A roncsautóprogram mintájára kidolgozott kezdeményezés révén az érdekeltek idén is értékutalványra válthatták régi típusú háztartási eszközeiket, és az így kapott (200-től 400 lejes értékig terjedő) vouchert energiatakarékos gépek vásárlására használhatják. – a Maszol.ro portálról

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:35
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...