Kiértékelik a tárcák tevékenységét
Utoljára módositva: 2019-07-05 16:44:58

Jövő héten megkezdődik a minisztériumok egyenkénti kiértékelése — jelentette be Brăilán tartott sajtótájékoztatóján Viorica Dăncilă kormányfő.

Dăncilă azt mondta, a minisztériumok tevékenységét összevetik a kormányprogramban vállaltak teljesítésével, és ennek alapján döntenek az esetleges kormányátalakításról. Arra a kérdésre, hogy ugyanazt a programot tartja-e most is szem előtt a kormány, a Szociáldemokrata Párt elnöke azt felelte: a kormányprogramot nem lehet megváltoztatni, mert azt a parlament fogadta el, de egyes intézkedéseken lehet módosítani, ha azok már nem illeszkednek a jelenlegi helyzethez. „Az állampolgárok óhajához fogjuk igazítani ezeket az intézkedéseket” — tette hozzá a miniszterelnök. Viorica Dăncilă, a Szociáldemokrata Párt elnöke, valamint Eugen Teodorovici ügyvezető elnök és Mihai Fifor főtitkár a párt Brăila megyei szervezetének vezetőségi ülésén vett részt.

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...