Kiesés elleni derbi Tasnádon
Utoljára módositva: 2019-05-10 12:25:24

Kivette a kiesőhelyről az AFC Székelyudvarhely labdarúgócsapatát a Román Labdarúgó-szövetség azzal, hogy a fegyelmi bizottság legutóbbi ülésén megajándékozta a hargitaiakat három ponttal.

A FRF versenybizottsága ugyanis „most vette észre”, hogy a Fotbal Comuna Lénárdfalva pályára küldte a négy sárga lapos Brian Lemacot, aki eltiltását ülte volna. „Mi nem tudtunk róla” — védekezett a liga2.prosport.ro megkeresésére a máramarosiak egyik képviselője. Viszont kérdés, hogy miért másfél hónap után (a mérkőzést március 30-án játszották) derült fény a dologra. Lénárdfalva egyébként két héttel ezelőtt Szászhermányt küldte haza egy ponttal (miután 4–0-ra vezetett, brassói ellenfele kiegyenlített!), most pedig Udvarhelyt ajándékozta meg. Érdekes, hogy mindkét csapat közvetlen ellenfele a Tasnádi Unireának a kiesés ellen folytatott küzdelemben. Egyértelmű tehát, hogy a szatmáriak már csak a saját erejükben bízhatnak. Szombaton félre kell tenni az összeesküvés elméleteket és arra kell összpontosítani, hogy csak a három pont segíthet a csapaton. Szászhermány lesz az ellenfél idehaza a 18 órakor kezdődő mérkőzésen, amelyen a kiesőhely sorsa is eldőlhet. A brassóiak lénárdfalvi eredménye viszont nem kell megijessze a szatmári srácokat, mivel azelőtt két héttel Szászhermány az utolsó helyezett Radnót otthonában kapott ki. Ebből merítve kell önmagában bízzon az Unirea fiatal legénysége.

A hétvégi forduló előtt – a FRF pontosztása után – a Szászhermány áll a 13. kieső helyen 29 ponttal, míg a Tasnád a 12. helyen egy ponttal előzi meg a brassóiakat. Udvarhelynek és Désnek egyaránt 32 pontja van a 11., illetve 10. pozícióban.

Liga 3, 5. csoport, 28. forduló

AFK Csíkszereda – Nagybányai Minaur

Unu Fotbal Club Gloria Beszterce – Dési Unirea

Marosvásárhelyi SE – AFC Székelyudvarhely

Sticla Arieşul Torda – Radnóti CS

Kolozsvári Sănătatea – Kolozsvári CFR II

Szászrégeni CSM Avântul – Fotbal Comuna Lénárdfalva

Olimpic Cetate Barcarozsnyó – Szászmedgyesi Gaz Metan II

TASNÁDI UNIREA – AFC Szászhermány (szombat, 18 óra)

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. június 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...