Kilenc érmet szereztek a szatmári fitnesz-tornász lányok
Utoljára módositva: 2018-05-02 14:49:08

Negyven hazai és magyarországi fitnesz-tornász vett részt a Szatmárnémeti Thomas Gym SK által harmadik alkalommal kiírt Prieteniei Kupa nemzetközi viadalon.

A házigazdák mellett a Debreceni Szivárvány SE, a Debreceni Diamond SE, a Nagyváradi Fit Kid Egyesület és a Nagybányai VSK küldte el legjobbjait, akik látványos koreográfiákkal kápráztatták el a pontozó zsűrit és a közönséget.

A 7 éven aluliaknál taroltak a szatmári lányok: Briana Boros nyerte a korosztály versenyét Casandra Pașcalău és Siti-Sámel Regina előtt.

A 8 éveseknél is Thomas Gym-siker született: Gnandt Andrea győzött, Nagy Regina a harmadik lett

A legnépesebb mezőnyben, a 9 éveseknél a szatmári Krisztián Maja állhatott a dobogó legfelső fokára, Ariana Mara Șepși a harmadik, Carla Maria Pop az ötödik helyen zárt.

A 11 éveseknél már sokkal rutinosabb lányok léptek a zsűri elé, így a verseny is szorosabb és kiélezettebb volt, így minden egyes, jól elvégzett mozdulat számított. A végén Livia Păcurar ezüstérmet szerzett, míg Répásy Petra a dobogó harmadik helyére állhatott fel.

„Nagyon büszke vagyok a tanítványaimra, akik szívvel lélekkel küzdöttek ma. Nem számítottam egy ekkora sikerre, hiszen tízből kilencen végeztek érmes helyen. Elsősorban a sportolók érdeme ez az eredmény, hiszen ez a sok, kemény edzés, a munkájuk gyümölcse. De köszönet jár a szülőknek is, akik áldozatot vállalnak azért, hogy gyermekük ilyen eredményes sportoló legyen. De a támogatók segítségének is köszönet jár, akik idén is lehetővé tették a verseny megszervezését” — nyilatkozta a szatmári egyesület edzője és elnöke, Marius Thomas.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 29.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...