Kilencedik Kopácsi-vetélkedő szombaton Erdődön
Utoljára módositva: 2019-05-10 09:48:44

Ebben az évben is megtartják a Kopácsi István Egyháztörténeti Vetélkedőt és ifjúsági találkozót. Kilencedik alkalommal hívják az ifjakat a megmérettetésre és a találkozási alkalomra.

Szombaton 10 órától várnak minden jelentkezőt Erdőd város rendezvénytermébe. Az előzetes jelentkezések alapján Arad, Bihar, Szilágy és Szatmár megyéből érkeznek négyfős csapatok, és mintegy 15 alakulat várható. Két fordulója lesz a vetélkedőnek: egy csapatoknak szóló és egy egyéni rész. Az idei Kopácsi-vetélkedő tananyaga két részre oszlik: Egyetemes egyháztörténet kategóriában Augusztinuszról tanulhatnak a jelentkezők, a magyar egyháztörténeten belül pedig Szenczi Molnár Albert lesz a téma.

Fél 2-kor mindenkit várnak szeretettel, nem csak a jelentkezőket, az ifjúsági, azaz a SZIKE-istentiszteletre, ahol Petróczi Szabolcs bagaméri lelkipásztor az alkalom igei mottója alapján prédikál: „Az éjszaka múlóban, a nappal pedig elközelgett, vessük le azért a sötétség cselekedeteit, és öltsük fel a világosság fegyvereit.” (Róma 13, 12) Ezt követően felesége, Petróczi Anita tart előadást, előtte, közben és utána pedig a Szegletkő együttes fogja dicsérni Istent énekben. Az istentisztelet végén lesz az eredményhirdetés.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adományozni ünnepekkor?
Igen, ilyenkor mindig nagyobb hangsúlyt fektetek az adományozásra.
Előfordul, hogy valamely felhívás kapcsán én is adományozok
Ugyanúgy adományzok egész évben
Nem adományozok se ünnepekkor, se máskor
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. december 12.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...