Kilencs érem Lengyelországból
Utoljára módositva: 2014-09-15 15:58:05

Öt arany–, két ezüst és két bronzérem a Szatmárnémeti Unio SK cselgáncsozóinak a mérlege a lengyelországi Wolbromban rendezett korosztályos nemzetközi cselgáncs–versenyen.

A Szatmárnémeti Unio SK cselgáncsozói Wolbromban

A megmérettetésen lengyelországi, romániai, magyarországi, ukrajnai és szlovákiai klubok mintegy 350 sportolója képviseltette magát, köztük tizenkét szatmári cselgáncsozó is. A 10 éven aluliak között Luca Felber (42 kilogramm) és Raul Oprea (51 kg) az első helyen zártak, míg az U12-es korosztályban Dominic Stan (36 kg) állhatott a dobogó legfelső fokára. A 14 éven aluliak között Czeralu Jennifer (57 kg) aranyérmes lett, míg Takács Atlanta (44 kg) a második, Domuţa Norbert (46 kg) pedig a harmadik helyen zártak. A 17 éven alulik versenyében Florin Faur (90 kg) tarolt és állhatott a dobogó legfelső fokára, míg Czerlau Mercedes (57 kg) bronzéremmel térhetett haza. Az U20-as korosztályban Kovács Dóra (70 kg) a második lett.

A Terely Mihály, Czerlau Doina, Ramona Igna–Pal edzőhármas köszönetet mond Pelcz Attila támogatásának, aki biztosította az Unio SK csapatának az utazási költségeit.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 14.
Ma valahogy nem tudja kiszámítani, hogyan fognak viselkedni az emberek. Mind a magánéletében, mind hivatásában meglepő reakciókra számíthat.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...