Kilencs érem Lengyelországból
Utoljára módositva: 2014-09-15 15:58:05

Öt arany–, két ezüst és két bronzérem a Szatmárnémeti Unio SK cselgáncsozóinak a mérlege a lengyelországi Wolbromban rendezett korosztályos nemzetközi cselgáncs–versenyen.

A Szatmárnémeti Unio SK cselgáncsozói Wolbromban

A megmérettetésen lengyelországi, romániai, magyarországi, ukrajnai és szlovákiai klubok mintegy 350 sportolója képviseltette magát, köztük tizenkét szatmári cselgáncsozó is. A 10 éven aluliak között Luca Felber (42 kilogramm) és Raul Oprea (51 kg) az első helyen zártak, míg az U12-es korosztályban Dominic Stan (36 kg) állhatott a dobogó legfelső fokára. A 14 éven aluliak között Czeralu Jennifer (57 kg) aranyérmes lett, míg Takács Atlanta (44 kg) a második, Domuţa Norbert (46 kg) pedig a harmadik helyen zártak. A 17 éven alulik versenyében Florin Faur (90 kg) tarolt és állhatott a dobogó legfelső fokára, míg Czerlau Mercedes (57 kg) bronzéremmel térhetett haza. Az U20-as korosztályban Kovács Dóra (70 kg) a második lett.

A Terely Mihály, Czerlau Doina, Ramona Igna–Pal edzőhármas köszönetet mond Pelcz Attila támogatásának, aki biztosította az Unio SK csapatának az utazási költségeit.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 15:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...