Kimerítő edzés után játszott az Unirea
Utoljára módositva: 2017-08-10 14:28:53

Jól halad a felkészüléssel az első Liga 3-as idényre alapozó Tasnádi Unireának. Marius Botan edző legénysége legutóbb a Nagykárolyi Victoriával mérkőzött és nyert 3–1-re, szombaton pedig Lénárdfalván játszanak. Nagy Imre még sérült.

Stanciu és Cădar találtaival, illetve Alex Malinetescu szépítő góljával 3–1-es győzelmet aratott a Tasnádi Unirea labdarúgócsapata a megyei elitligás Nagykárolyi Victoria VSK elleni felkészülési mérkőzésen.

Mint arról beszámoltunk, a harmadosztályos idényre készülő alakulat hétfőtől edzőtáborban van. Szerdán egy kimerítő erőnléti alapozás után utazott a legénység Nagykárolyba, ahol délután a Răzvan Nintaș, Tabi Zsolt edzőpáros legénysége várta őket. Azonban a Viki csak tizenegy játékost tudott felállítani, így a nagykárolyiaknak igen megerőltető volt ez a meccs, de tisztességesen helyt álltak egy olyan alakulattal szemben, amely most már rutinos labdarúgókat sorakoztat fel. Az első félidőben a nagykárolyiak alaposan megdolgoztatták a tasnádiakat, akik így csak egy büntetőből tudtak eredményesek lenni: Faur buktatásáért járt a 11-est, amit Stanciu higgadtan értékesített (0–1).

Fordulás után az Unirea majdnem teljesen más felállásban jött fel a pályára, míg a Viki játékosainak a tempója egyre fogyott. Az egyértelmű mezőnyfölény eredményes volt, Cădar két távoli lövését pedig nem tudta védeni a nagykárolyi kapus (0–3). A hajrában Alex Malinetescu szépített egy tasnádi védelmi hibát kihasználva, így 1–3-as vendégsikerrel ért véget a mérkőzés.

„Egy nagyon jó teszt volt. Sajnos a Victoria csak 11 játékost tudott felsorakoztatni, de dicséret illeti őket, hiszen nagyon jó ellenfélnek bizonyultak — mondta lapunknak Marius Botan, az Unirea edzője. — A csapatom egy kimerítő edzés után játszott, de elég jól bírták az iramot, és sok pozitív dolgot láttam a játékunkban. A felkészülés is nagyon jól zajlik, hiszen a klub mindent biztosít, amire szükségünk van, és a hangulat is nagyon jó. A fiúk jól teljesítenek az edzésen, remélem mindez a bajnoki meccseken is látszani fog” — tette hozzá Botan.

Egyedül Nagy Imre sérült, ő az elmúlt szezon végén kényszerült pihenőre. Viszont a fiúkkal tartott az edzőtáborba és külön felkészülést végez.

Az edzőtábor egyébként szombaton zárul, amikor a csapat a Lénárdfalvi ACS vendége lesz délelőtt egy újabb felkészülési mérkőzésen. Vasárnap pihenőt kap a csapat, hétfőn pedig a Nagybányai Minerul vendége lesz az utolsó barátságos meccsen. Jövő vasárnap ugyanis megyei Szuperkupárt küzd majd az Unirea a Luceafărul Decebal ellen.

Felkészülési mérkőzésen

Nagykárolyi Victoria VSK – Tasnádi Unirea 1–3 (gólszerzők: Al. Malinetescu, illetve Stanciu – 11-esből, Cădar 2 gól).

Unirea

1. félidő: Cherecheș – Moș, Catună, Bălău, Bercean, Dascăl, Stanciu, Babiciu, Mureșan, Ciul, Faur.

2. félidő: Baican – Mașlinca, Vădan, Mario Silaghi, Bercean, Bákai, Creț, Mădălin Bolba, Cădar, Székely, Vereș.

Szöveg: Pesek Attila

Fotó: Gáti Anita

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Az Emoji-film
Ma, 15:00
Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A sötét torony
Ma, 19:20
Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatjá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...