Kiraboltak egy játéktermet
Utoljára módositva: 2019-06-30 19:21:59

Több mint 10 000 lejt raboltak el tegnap kora reggel egy 17-es lakónegyedbeli játékteremből, a tettest/tetteseket nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Vasárnap kora reggel, 6 óra 10 perckor futott be a nem megszokott riasztás a rendőrségre: kiraboltak egy játéktermet Szatmárnémetiben, a 17-es lakónegyedbeli Independenţei sugárút és a Ion Vidu utca kereszteződésében. A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség tájékoztatása szerint az elkövető a terembe lépve nagy mennyiségű könnygázt fújt szét, majd felmarkolva az éjszakai bevételt, valamivel több mint 10 000 lejt, elmenekült. Szerencsére személyi sérülés nem történt, viszont a korai időpont miatt szemtanú sincs, aki esetleg látta volna, merre menekült, vagy volt-e kint várakozó tettestársa, az azonban valószínűsíthető, hogy megfordult már a játékteremben, és rendelkezett helyismerettel.

Az elmúlt fél évben ez már a második hasonló jellegű rablás azon a környéken: decemberben egy Octavian Goga sugárúti fogadóiroda páncélszekrényét lopták el, a benne lévő 18 000 lejnyi napi bevétellel együtt — az összehangolt és jól kidolgozott akció alig 4 percig tartott: az alapos helyismerettel rendelkező elkövetők betörtek, kiemelték a széfet, amely nem volt rögzítve a falban, és a teremfigyelő kamerák videofelvételeit tároló tápegységet is magukkal vitték, amit szintén a biztonságosnak hitt páncélszekrényben tartottak az iroda üzemeltetői.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:35
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...