Kiraboltak egy játéktermet
Utoljára módositva: 2019-06-30 19:21:59

Több mint 10 000 lejt raboltak el tegnap kora reggel egy 17-es lakónegyedbeli játékteremből, a tettest/tetteseket nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Vasárnap kora reggel, 6 óra 10 perckor futott be a nem megszokott riasztás a rendőrségre: kiraboltak egy játéktermet Szatmárnémetiben, a 17-es lakónegyedbeli Independenţei sugárút és a Ion Vidu utca kereszteződésében. A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség tájékoztatása szerint az elkövető a terembe lépve nagy mennyiségű könnygázt fújt szét, majd felmarkolva az éjszakai bevételt, valamivel több mint 10 000 lejt, elmenekült. Szerencsére személyi sérülés nem történt, viszont a korai időpont miatt szemtanú sincs, aki esetleg látta volna, merre menekült, vagy volt-e kint várakozó tettestársa, az azonban valószínűsíthető, hogy megfordult már a játékteremben, és rendelkezett helyismerettel.

Az elmúlt fél évben ez már a második hasonló jellegű rablás azon a környéken: decemberben egy Octavian Goga sugárúti fogadóiroda páncélszekrényét lopták el, a benne lévő 18 000 lejnyi napi bevétellel együtt — az összehangolt és jól kidolgozott akció alig 4 percig tartott: az alapos helyismerettel rendelkező elkövetők betörtek, kiemelték a széfet, amely nem volt rögzítve a falban, és a teremfigyelő kamerák videofelvételeit tároló tápegységet is magukkal vitték, amit szintén a biztonságosnak hitt páncélszekrényben tartottak az iroda üzemeltetői.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...