Kisfiú az első szatmári baba
Utoljára módositva: 2018-01-03 09:59:42

Nem siette el a kislegény az új évbe való érkezést: 2018. január 1-jén 14 órakor látta meg a napvilágot a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház szülészetén.

A 33 éves édesanya és a 37 éves édesapa harmadik gyermekeként köszönthette a 3300 grammos kis Vasilét, akit dr. Căpitan Cornel és dr. Doboş Ioana segített a világra. A szatmárnémeti szülészeti magánklinikán nőuralom volt: az óév utolsó kisbabája a december 31-én hajnali 1 órakor 3370 grammal született Szabó Dalma, és az új esztendő is kisleánnyal kopogtatott be: a 3420 grammos Szigeti Mayával, aki január 2-án 10 óra 35 perckor érkezett meg. Mindhárom csöppséget Isten éltesse sokáig, jó erőben, egészségben, szüleik örömére!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Predator - A ragadozó
Ma, 20:50
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...