Kisvárdán remekeltek a kinderesek
Utoljára módositva: 2019-02-11 16:22:27

Döntőbe jutott a Kinder FC Nagykároly 2011-es születésűekből álló focicsapata egy Kisvárdán rendezett nemzetközi korosztályos tornán.

A nagykárolyiak 10 csapattal mérkőztek, közte ukrajnai, szlovákiai, illetve romániai és magyarországi együttesekkel. A kinderesek csoportelsőként jutottak tovább, a döntőben pedig a másik csoport első helyezettjével, egy ungvári alakulattal játszottak. A rendes játékidőben 2–2-es döntetlen született, ám a büntetőrúgásoknál alulmaradtak a nagykárolyi srácok, és így ezüstérmesek lettek. A kiemelkedő teljesítményéért a Kinder FC hálóőrét, Szabó Ádámot választották meg a torna legjobb kapusának.

Botos Zsolt edző kifejtette: „Elégedett vagyok a játékosaimmal, a későbbiekben a helyzetkihasználáson még dolgoznunk kell. Köszönettel tartozom a szülőknek, hogy lehetővé tették a gyerekek utaztatását és a végsőkig lelkesen biztatták a fiúkat.”

Kinder FC: Szabó Ádám — Lukács Milán, Szabó Noel, Ludescher Dávid, Darius Silaghi, Iulian Demian, Pósz Áron, Gál Roland, Botos Mátyás. Edző: Botos Zsolt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...