Kisvárdán remekeltek a kinderesek
Utoljára módositva: 2019-02-11 16:22:27

Döntőbe jutott a Kinder FC Nagykároly 2011-es születésűekből álló focicsapata egy Kisvárdán rendezett nemzetközi korosztályos tornán.

A nagykárolyiak 10 csapattal mérkőztek, közte ukrajnai, szlovákiai, illetve romániai és magyarországi együttesekkel. A kinderesek csoportelsőként jutottak tovább, a döntőben pedig a másik csoport első helyezettjével, egy ungvári alakulattal játszottak. A rendes játékidőben 2–2-es döntetlen született, ám a büntetőrúgásoknál alulmaradtak a nagykárolyi srácok, és így ezüstérmesek lettek. A kiemelkedő teljesítményéért a Kinder FC hálóőrét, Szabó Ádámot választották meg a torna legjobb kapusának.

Botos Zsolt edző kifejtette: „Elégedett vagyok a játékosaimmal, a későbbiekben a helyzetkihasználáson még dolgoznunk kell. Köszönettel tartozom a szülőknek, hogy lehetővé tették a gyerekek utaztatását és a végsőkig lelkesen biztatták a fiúkat.”

Kinder FC: Szabó Ádám — Lukács Milán, Szabó Noel, Ludescher Dávid, Darius Silaghi, Iulian Demian, Pósz Áron, Gál Roland, Botos Mátyás. Edző: Botos Zsolt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 25.
Hagyja a csudába a másokkal való rivalizálást! Inkább gondolja végig, megvalósította-e mindazt, amit egy évvel ezelőtt eltervezett!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...