Kisvárdán remekeltek a kinderesek
Utoljára módositva: 2019-02-11 16:22:27

Döntőbe jutott a Kinder FC Nagykároly 2011-es születésűekből álló focicsapata egy Kisvárdán rendezett nemzetközi korosztályos tornán.

A nagykárolyiak 10 csapattal mérkőztek, közte ukrajnai, szlovákiai, illetve romániai és magyarországi együttesekkel. A kinderesek csoportelsőként jutottak tovább, a döntőben pedig a másik csoport első helyezettjével, egy ungvári alakulattal játszottak. A rendes játékidőben 2–2-es döntetlen született, ám a büntetőrúgásoknál alulmaradtak a nagykárolyi srácok, és így ezüstérmesek lettek. A kiemelkedő teljesítményéért a Kinder FC hálóőrét, Szabó Ádámot választották meg a torna legjobb kapusának.

Botos Zsolt edző kifejtette: „Elégedett vagyok a játékosaimmal, a későbbiekben a helyzetkihasználáson még dolgoznunk kell. Köszönettel tartozom a szülőknek, hogy lehetővé tették a gyerekek utaztatását és a végsőkig lelkesen biztatták a fiúkat.”

Kinder FC: Szabó Ádám — Lukács Milán, Szabó Noel, Ludescher Dávid, Darius Silaghi, Iulian Demian, Pósz Áron, Gál Roland, Botos Mátyás. Edző: Botos Zsolt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alelnök
Ma, 21:10
Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a 30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...