Kitették a névtáblát
Utoljára módositva: 2014-01-03 08:58:05

Egyelőre nem biztos, hogy a sportszövetségek nyárig megváltoztatják versenyfelhívásaikban a szatmárnémeti sportterem nevét.

A múlt héten helyezték ki az új táblát az Ady Endre utcai sportterem bejárata elé

Végül kikerült a szatmárnémeti Ady Endre utcai sporterem bejáratához a létesítmény hivatalos nevét jelölő tábla: Sala de Sport „Ecaterina Both – Both Katalin” Sportterem.

Mint arról beszámoltunk, a helyi önkormányzat testülete még október 31-i ülésén döntött a „keresztelésről”, azonban a névtábla kihelyezése váratott magára. A terem adminisztrátora, a szatmárnémeti Sportlíceum igazgatója, Ionel Păcurariu azt mondta lapunknak, hogy a tábla elkészítése kissé csúszott, habár ők még novemberben, amint kézhez kapták a polgármesteri hivatal értesítését, megrendelték azt. Közben, december 14-én a prefektúra írásban figyelmeztette az önkormányzatot arról, hogy a határozat elfogadását megelőzően mellőzték értesíteni a kezdeményezésről a megyei névadó bizottságot, ezért Eugeniu Avram kormánybiztos kérte, hogy pótolják a hiányosságot. „Szerintem ez nem jelent akadályt a névadási procedúrában” – mondta korábban lapunknak Maskulik Csaba, a helyi tanács RMDSZ frakciójának a vezetője.

A Szatmári Friss Újságban megjelent cikket követően a tábla is a helyére került. Păcurariu hozzátette, értesíteni fogja azokat a sportszövetségeket, amelyek versenyeket szerveznek az Ady Endre utcai sportteremben, hogy lehetőség szerint honlapjaikon is az új elnevezés szerint jelentessék meg a rendezvény helyszínét. „Az évad elején, az engedélyeztetéskor még LPS–terem néven szerepelt a létesítmény, ezért vélhetően a szezon végéig ez így is marad” – tette hozzá a Sportlíceum igazgatója.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 16.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...