Kitették a névtáblát
Utoljára módositva: 2014-01-03 08:58:05

Egyelőre nem biztos, hogy a sportszövetségek nyárig megváltoztatják versenyfelhívásaikban a szatmárnémeti sportterem nevét.

A múlt héten helyezték ki az új táblát az Ady Endre utcai sportterem bejárata elé

Végül kikerült a szatmárnémeti Ady Endre utcai sporterem bejáratához a létesítmény hivatalos nevét jelölő tábla: Sala de Sport „Ecaterina Both – Both Katalin” Sportterem.

Mint arról beszámoltunk, a helyi önkormányzat testülete még október 31-i ülésén döntött a „keresztelésről”, azonban a névtábla kihelyezése váratott magára. A terem adminisztrátora, a szatmárnémeti Sportlíceum igazgatója, Ionel Păcurariu azt mondta lapunknak, hogy a tábla elkészítése kissé csúszott, habár ők még novemberben, amint kézhez kapták a polgármesteri hivatal értesítését, megrendelték azt. Közben, december 14-én a prefektúra írásban figyelmeztette az önkormányzatot arról, hogy a határozat elfogadását megelőzően mellőzték értesíteni a kezdeményezésről a megyei névadó bizottságot, ezért Eugeniu Avram kormánybiztos kérte, hogy pótolják a hiányosságot. „Szerintem ez nem jelent akadályt a névadási procedúrában” – mondta korábban lapunknak Maskulik Csaba, a helyi tanács RMDSZ frakciójának a vezetője.

A Szatmári Friss Újságban megjelent cikket követően a tábla is a helyére került. Păcurariu hozzátette, értesíteni fogja azokat a sportszövetségeket, amelyek versenyeket szerveznek az Ady Endre utcai sportteremben, hogy lehetőség szerint honlapjaikon is az új elnevezés szerint jelentessék meg a rendezvény helyszínét. „Az évad elején, az engedélyeztetéskor még LPS–terem néven szerepelt a létesítmény, ezért vélhetően a szezon végéig ez így is marad” – tette hozzá a Sportlíceum igazgatója.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Amerikai bérgyilkos
Ma, 19:00
Mitch Rapp (Dylan O Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket. Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Kingsman: Az aranykör
Ma, 21:00
Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 25.
A Mars a Szűz jegyében áll. Jelentőségteljes nap elébe néz. Végre felkínálkozik a várva várt lehetőség, közeleg az idő, amikor válthat, és valami új dologba kezdhet. Döntsön megfontoltan!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...