Kitették a névtáblát
Utoljára módositva: 2014-01-03 08:58:05

Egyelőre nem biztos, hogy a sportszövetségek nyárig megváltoztatják versenyfelhívásaikban a szatmárnémeti sportterem nevét.

A múlt héten helyezték ki az új táblát az Ady Endre utcai sportterem bejárata elé

Végül kikerült a szatmárnémeti Ady Endre utcai sporterem bejáratához a létesítmény hivatalos nevét jelölő tábla: Sala de Sport „Ecaterina Both – Both Katalin” Sportterem.

Mint arról beszámoltunk, a helyi önkormányzat testülete még október 31-i ülésén döntött a „keresztelésről”, azonban a névtábla kihelyezése váratott magára. A terem adminisztrátora, a szatmárnémeti Sportlíceum igazgatója, Ionel Păcurariu azt mondta lapunknak, hogy a tábla elkészítése kissé csúszott, habár ők még novemberben, amint kézhez kapták a polgármesteri hivatal értesítését, megrendelték azt. Közben, december 14-én a prefektúra írásban figyelmeztette az önkormányzatot arról, hogy a határozat elfogadását megelőzően mellőzték értesíteni a kezdeményezésről a megyei névadó bizottságot, ezért Eugeniu Avram kormánybiztos kérte, hogy pótolják a hiányosságot. „Szerintem ez nem jelent akadályt a névadási procedúrában” – mondta korábban lapunknak Maskulik Csaba, a helyi tanács RMDSZ frakciójának a vezetője.

A Szatmári Friss Újságban megjelent cikket követően a tábla is a helyére került. Păcurariu hozzátette, értesíteni fogja azokat a sportszövetségeket, amelyek versenyeket szerveznek az Ady Endre utcai sportteremben, hogy lehetőség szerint honlapjaikon is az új elnevezés szerint jelentessék meg a rendezvény helyszínét. „Az évad elején, az engedélyeztetéskor még LPS–terem néven szerepelt a létesítmény, ezért vélhetően a szezon végéig ez így is marad” – tette hozzá a Sportlíceum igazgatója.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 21:55
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 17.
Bár Ön egyébként is szereti, ha elismerik érdemeit, most olyan pozitív visszajelzéseket kap, hogy nem akar hinni a fülének és szinte zavarba jön a bókoktól.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...