Kitették a névtáblát
Utoljára módositva: 2014-01-03 08:58:05

Egyelőre nem biztos, hogy a sportszövetségek nyárig megváltoztatják versenyfelhívásaikban a szatmárnémeti sportterem nevét.

A múlt héten helyezték ki az új táblát az Ady Endre utcai sportterem bejárata elé

Végül kikerült a szatmárnémeti Ady Endre utcai sporterem bejáratához a létesítmény hivatalos nevét jelölő tábla: Sala de Sport „Ecaterina Both – Both Katalin” Sportterem.

Mint arról beszámoltunk, a helyi önkormányzat testülete még október 31-i ülésén döntött a „keresztelésről”, azonban a névtábla kihelyezése váratott magára. A terem adminisztrátora, a szatmárnémeti Sportlíceum igazgatója, Ionel Păcurariu azt mondta lapunknak, hogy a tábla elkészítése kissé csúszott, habár ők még novemberben, amint kézhez kapták a polgármesteri hivatal értesítését, megrendelték azt. Közben, december 14-én a prefektúra írásban figyelmeztette az önkormányzatot arról, hogy a határozat elfogadását megelőzően mellőzték értesíteni a kezdeményezésről a megyei névadó bizottságot, ezért Eugeniu Avram kormánybiztos kérte, hogy pótolják a hiányosságot. „Szerintem ez nem jelent akadályt a névadási procedúrában” – mondta korábban lapunknak Maskulik Csaba, a helyi tanács RMDSZ frakciójának a vezetője.

A Szatmári Friss Újságban megjelent cikket követően a tábla is a helyére került. Păcurariu hozzátette, értesíteni fogja azokat a sportszövetségeket, amelyek versenyeket szerveznek az Ady Endre utcai sportteremben, hogy lehetőség szerint honlapjaikon is az új elnevezés szerint jelentessék meg a rendezvény helyszínét. „Az évad elején, az engedélyeztetéskor még LPS–terem néven szerepelt a létesítmény, ezért vélhetően a szezon végéig ez így is marad” – tette hozzá a Sportlíceum igazgatója.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Megjött apuci 2
Ma, 21:25
Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt? A nagysikerű
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 21.
Komoly önmegismerési folyamaton megy most keresztül. Rájön, hogy ki és mi illik Önhöz, illetve mi az, amiben nem érzi jól magát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...