Kitört a cipője sarka, a 112-t hívta
Utoljára módositva: 2014-01-08 10:28:05

Borsos összeget kell fizetnie annak, aki a 112-es sürgősségi telefonszámot problémamegoldásra használja, nem pedig a sürgősségi helyzetek bejelentésére. Eddig az országos híradásokban láthattunk őrültebbnél őrültebb történeteket arról, hogy milyen indokkal hívják honfitársaink a 112-őt. Keddre virradóan azonban Szatmárnémetiben is érdekes segélykérést regisztráltak a diszpécserek: egy szatmári nő azért kért segítséget a 112-es segélyhívó számon, mert kitörött a cipője sarka. A telefonhívásból nem derült ki pontosan milyen problémája is van a telefonálónak, így a Szatmárnémetiben megadott központi címre egy rendőregység szállt ki. A rendőrök megállapították, hogy az ittas állapotban lévő nő megijedt, amikor kitört a cipője sarka, s felháborodásában hívta a segélykérő vonalat. A szemtanúk remekül szórakoztak a nem mindennapi eseményen. A nőt a rendőrök bekísérték a rendőrségre, ahol megbírságolták, mivel indokolatlanul riasztotta a hatóságot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 20:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 21:55
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 17.
Bár Ön egyébként is szereti, ha elismerik érdemeit, most olyan pozitív visszajelzéseket kap, hogy nem akar hinni a fülének és szinte zavarba jön a bókoktól.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...