Kivárnak az aszfaltozással
Utoljára módositva: 2017-10-05 17:20:13

Jövő hét végéig kell még bírniuk az autóknak és vezetőiknek az ócskapiaci körforgalomban lévő árkokat, csak hétfőtől lesz aszfaltozás.

Sem a legutóbb bejelentett szeptember végi dátumra, és azóta sem lettek leaszfaltozva az ócskapiaci körforgalom két oldalán lévő aszfalt-átvágások. A késés miértjét firtató kérdésünkre Maskulik Csaba azt válaszolta, hogy azért nem, mert „az aszfaltozás technikai okokból át lett ütemezve”. A munka jövő hét hétfőtől péntekig fog tartani, mert nem csak az átvágásokat aszfaltozzák majd le, hanem az egész kereszteződést.

Az átvágások és visszaaszfaltozásuk ügye része a városháza azon módszerének, hogy a föld alatti vezetékekkel rendelkező közszolgáltatók munkájával hangolják össze az aszfaltozásokat. Az ócskapiacnál azért járnak gödrökben az autók, mert valamelyik szolgáltató mindig dolgozik, így a polgármesteri hivatalnak két választása van: az első, hogy aszfaltozatlanul hagyja az átvágásokat egészen addig, amíg mindegyik szolgáltató nem végez és emiatt panaszkodnak az árkon áthajtó autósok, a második az, hogy visszaaszfaltozza azért, hogy közlekedni lehessen, viszont akkor meg az épp munkára következő szolgáltató által frissen felbontott aszfaltozás miatt panaszkodnak a városlakók.

Itt, ebben az esetben az első megoldást választotta a városvezetés.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 20:40
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 15.
Ne hagyja figyelmen kívül a környezetében élők véleményét, hiszen olyan kérdésben készül dönteni, amely őket is közelről érinti.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. december 15.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...