Kivárnak az aszfaltozással
Utoljára módositva: 2017-10-05 17:20:13

Jövő hét végéig kell még bírniuk az autóknak és vezetőiknek az ócskapiaci körforgalomban lévő árkokat, csak hétfőtől lesz aszfaltozás.

Sem a legutóbb bejelentett szeptember végi dátumra, és azóta sem lettek leaszfaltozva az ócskapiaci körforgalom két oldalán lévő aszfalt-átvágások. A késés miértjét firtató kérdésünkre Maskulik Csaba azt válaszolta, hogy azért nem, mert „az aszfaltozás technikai okokból át lett ütemezve”. A munka jövő hét hétfőtől péntekig fog tartani, mert nem csak az átvágásokat aszfaltozzák majd le, hanem az egész kereszteződést.

Az átvágások és visszaaszfaltozásuk ügye része a városháza azon módszerének, hogy a föld alatti vezetékekkel rendelkező közszolgáltatók munkájával hangolják össze az aszfaltozásokat. Az ócskapiacnál azért járnak gödrökben az autók, mert valamelyik szolgáltató mindig dolgozik, így a polgármesteri hivatalnak két választása van: az első, hogy aszfaltozatlanul hagyja az átvágásokat egészen addig, amíg mindegyik szolgáltató nem végez és emiatt panaszkodnak az árkon áthajtó autósok, a második az, hogy visszaaszfaltozza azért, hogy közlekedni lehessen, viszont akkor meg az épp munkára következő szolgáltató által frissen felbontott aszfaltozás miatt panaszkodnak a városlakók.

Itt, ebben az esetben az első megoldást választotta a városvezetés.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 23.
Figyelmetlen és kissé szétszórt. Egy új szerelem tereli el a figyelmét. Választottja nagyon megtisztelőnek érzi, hogy gondolt rá.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...