Kivárnak az aszfaltozással
Utoljára módositva: 2017-10-05 17:20:13

Jövő hét végéig kell még bírniuk az autóknak és vezetőiknek az ócskapiaci körforgalomban lévő árkokat, csak hétfőtől lesz aszfaltozás.

Sem a legutóbb bejelentett szeptember végi dátumra, és azóta sem lettek leaszfaltozva az ócskapiaci körforgalom két oldalán lévő aszfalt-átvágások. A késés miértjét firtató kérdésünkre Maskulik Csaba azt válaszolta, hogy azért nem, mert „az aszfaltozás technikai okokból át lett ütemezve”. A munka jövő hét hétfőtől péntekig fog tartani, mert nem csak az átvágásokat aszfaltozzák majd le, hanem az egész kereszteződést.

Az átvágások és visszaaszfaltozásuk ügye része a városháza azon módszerének, hogy a föld alatti vezetékekkel rendelkező közszolgáltatók munkájával hangolják össze az aszfaltozásokat. Az ócskapiacnál azért járnak gödrökben az autók, mert valamelyik szolgáltató mindig dolgozik, így a polgármesteri hivatalnak két választása van: az első, hogy aszfaltozatlanul hagyja az átvágásokat egészen addig, amíg mindegyik szolgáltató nem végez és emiatt panaszkodnak az árkon áthajtó autósok, a második az, hogy visszaaszfaltozza azért, hogy közlekedni lehessen, viszont akkor meg az épp munkára következő szolgáltató által frissen felbontott aszfaltozás miatt panaszkodnak a városlakók.

Itt, ebben az esetben az első megoldást választotta a városvezetés.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...