Kivárnak az aszfaltozással
Utoljára módositva: 2017-10-05 17:20:13

Jövő hét végéig kell még bírniuk az autóknak és vezetőiknek az ócskapiaci körforgalomban lévő árkokat, csak hétfőtől lesz aszfaltozás.

Sem a legutóbb bejelentett szeptember végi dátumra, és azóta sem lettek leaszfaltozva az ócskapiaci körforgalom két oldalán lévő aszfalt-átvágások. A késés miértjét firtató kérdésünkre Maskulik Csaba azt válaszolta, hogy azért nem, mert „az aszfaltozás technikai okokból át lett ütemezve”. A munka jövő hét hétfőtől péntekig fog tartani, mert nem csak az átvágásokat aszfaltozzák majd le, hanem az egész kereszteződést.

Az átvágások és visszaaszfaltozásuk ügye része a városháza azon módszerének, hogy a föld alatti vezetékekkel rendelkező közszolgáltatók munkájával hangolják össze az aszfaltozásokat. Az ócskapiacnál azért járnak gödrökben az autók, mert valamelyik szolgáltató mindig dolgozik, így a polgármesteri hivatalnak két választása van: az első, hogy aszfaltozatlanul hagyja az átvágásokat egészen addig, amíg mindegyik szolgáltató nem végez és emiatt panaszkodnak az árkon áthajtó autósok, a második az, hogy visszaaszfaltozza azért, hogy közlekedni lehessen, viszont akkor meg az épp munkára következő szolgáltató által frissen felbontott aszfaltozás miatt panaszkodnak a városlakók.

Itt, ebben az esetben az első megoldást választotta a városvezetés.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Hangya és a Darázs
Ma, 16:55
A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 16.
Ne mondj igent arra, amit nem akarsz. Igen, tudom, hogy ez nem az a nagy életbölcsesség, amire egy horoszkóptól vársz. Ugyanakkor ma sokan akarják rád tukmálni az akaratukat, és az érzelmi zsarolás igen sokféle formájával találkozhatsz. Ragaszkodj a saját akaratodhoz, és szelíden mondj nemet minden manipulációra.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 16.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...