Kölcseys fölény az első Szegedy–tornán
Utoljára módositva: 2014-01-20 15:44:43

A kölcseys testnevelőtanárok az elmúlt hétvégén első alkalommal szervezték meg Szatmárnémetiben a Szegedy Ilona Diákkosárlabda Emléktornát.

Három lány– és négy fiúcsapat mérkőzött meg az elmúlt hétvégén a kosártornán

A házigazda szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium lány– és fiúcsapatai nyerték meg az elmúlt hétvégén az első alkalommal kiírt Szegedy Ilona Diákkosárlabda Emléktornát. A szatmárnémeti Grigore Moisil Általános Iskola tornatermében rendezett megmérettetésen 5–6. osztályos diákok mérkőztek meg.

A főszervező Filip–házaspár (Zoltán és Márta, mindketten a Kölcsey–gimnázium testnevelőtanárai) lapunknak elmondták, Szegedy Ilona a tanári pályafutása első részét a szatmárnémeti Avram Iancu Általános Iskolában kezdte, majd a teljesítmény–sportban bontakozott ki a Szatmárnémeti Sportlíceum tanáraként. Ez idő alatt több kosaras generáció is hírnevet és dicsőséget hozott megyénknek. Megemlíthető többek között Orosz Andreea, az élvonalbeli Szatmárnémeti VSK csapatkapitánya (aki a LPS-nél tanárként is dolgozik), aki Szegedy Ilona egyik felfedezettje és diákja volt.

A Filip–házaspár ugyanakkor köszönetet mond Kölcsey gimnázium és a Moisil iskola vezetőségeinek, a Szegedy családnak, a kölcseys mazsorettcsapatnak és mindazoknak, akik segítségek nyújtottak a torna szervezésében és gördülékeny lebonyolításában.

A végeredmények

Lánycsapatok

1.Kölcsey Ferenc Főgimnázium

2.Grigore Moisil Általános Iskola

3. Szatmárnémeti Philip Basket Klub.

Az All Star csapatban bekerültek: Tepfenhárt Beatrix és Ilyés Eunika.

Fiúk

1.Kölcsey Ferenc

2.Avram Iancu Általános Iskola

3. Philip BK

4.Moisil.

Az All Star csapatban bekerültek: Bauer Dániel és Sáfrány Lóránt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...