Kölcseys fölény az első Szegedy–tornán
Utoljára módositva: 2014-01-20 15:44:43

A kölcseys testnevelőtanárok az elmúlt hétvégén első alkalommal szervezték meg Szatmárnémetiben a Szegedy Ilona Diákkosárlabda Emléktornát.

Három lány– és négy fiúcsapat mérkőzött meg az elmúlt hétvégén a kosártornán

A házigazda szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium lány– és fiúcsapatai nyerték meg az elmúlt hétvégén az első alkalommal kiírt Szegedy Ilona Diákkosárlabda Emléktornát. A szatmárnémeti Grigore Moisil Általános Iskola tornatermében rendezett megmérettetésen 5–6. osztályos diákok mérkőztek meg.

A főszervező Filip–házaspár (Zoltán és Márta, mindketten a Kölcsey–gimnázium testnevelőtanárai) lapunknak elmondták, Szegedy Ilona a tanári pályafutása első részét a szatmárnémeti Avram Iancu Általános Iskolában kezdte, majd a teljesítmény–sportban bontakozott ki a Szatmárnémeti Sportlíceum tanáraként. Ez idő alatt több kosaras generáció is hírnevet és dicsőséget hozott megyénknek. Megemlíthető többek között Orosz Andreea, az élvonalbeli Szatmárnémeti VSK csapatkapitánya (aki a LPS-nél tanárként is dolgozik), aki Szegedy Ilona egyik felfedezettje és diákja volt.

A Filip–házaspár ugyanakkor köszönetet mond Kölcsey gimnázium és a Moisil iskola vezetőségeinek, a Szegedy családnak, a kölcseys mazsorettcsapatnak és mindazoknak, akik segítségek nyújtottak a torna szervezésében és gördülékeny lebonyolításában.

A végeredmények

Lánycsapatok

1.Kölcsey Ferenc Főgimnázium

2.Grigore Moisil Általános Iskola

3. Szatmárnémeti Philip Basket Klub.

Az All Star csapatban bekerültek: Tepfenhárt Beatrix és Ilyés Eunika.

Fiúk

1.Kölcsey Ferenc

2.Avram Iancu Általános Iskola

3. Philip BK

4.Moisil.

Az All Star csapatban bekerültek: Bauer Dániel és Sáfrány Lóránt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 15:00
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...