Kolozsváron nyert Baranyai Dóra
Utoljára módositva: 2018-12-11 16:29:47

Megannyi magyarországi és nemzetközi versenyen jegyzett siker után idehaza, Kolozsváron is remekelt a szatmárnémeti teniszező, Baranyai Dóra (képünkön jobbra).

A Marc Trófea salakpályás tornát ballonban rendezték meg, a 16 éven aluliak egyéni küzdelmében pedig a 4 A ForSport egyesület teniszezője bizonyult a legjobbnak.

Kozán Attila edző tanítványa 2 nap alatt négy mérkőzést játszott, és közel 7 órát töltött a pályán. A csoportküzdelmeket az Andreea Soplea (Marc Tenis SK) elleni 6:1, 6:0-s sikerrel nyította, majd egy keményebb mérkőzés következett a nagyszalontai Zsíros Vanessza ellen. Baranyai Dóra 6:7(5), 6:4, 6:4-re hozta a találkozót három szettben, így az utolsó párharc a döntőbe jutást jelentette neki. A szászmedgyesi Nagy Karla legyőzése nem okozott gondot, szettvereség nélkül hozta meccset, így következhetett a finálé, ahol a Tenis Club Sun Egyesület sportolója, Alexandra Moldovan (képünkön balra) volt az ellenfél. 6:1-el nyitott Dóra, de a második szettben 3:6-ra ellenfele győzött. A mindent eldöntő menet viszont a szatmári lányé volt, és 6:3-as győzelemmel megnyerte a meccset, és átvehette a tornagyőztesnek járó díjat.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 26.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...