Kolozsváron nyert Baranyai Dóra
Utoljára módositva: 2018-12-11 16:29:47

Megannyi magyarországi és nemzetközi versenyen jegyzett siker után idehaza, Kolozsváron is remekelt a szatmárnémeti teniszező, Baranyai Dóra (képünkön jobbra).

A Marc Trófea salakpályás tornát ballonban rendezték meg, a 16 éven aluliak egyéni küzdelmében pedig a 4 A ForSport egyesület teniszezője bizonyult a legjobbnak.

Kozán Attila edző tanítványa 2 nap alatt négy mérkőzést játszott, és közel 7 órát töltött a pályán. A csoportküzdelmeket az Andreea Soplea (Marc Tenis SK) elleni 6:1, 6:0-s sikerrel nyította, majd egy keményebb mérkőzés következett a nagyszalontai Zsíros Vanessza ellen. Baranyai Dóra 6:7(5), 6:4, 6:4-re hozta a találkozót három szettben, így az utolsó párharc a döntőbe jutást jelentette neki. A szászmedgyesi Nagy Karla legyőzése nem okozott gondot, szettvereség nélkül hozta meccset, így következhetett a finálé, ahol a Tenis Club Sun Egyesület sportolója, Alexandra Moldovan (képünkön balra) volt az ellenfél. 6:1-el nyitott Dóra, de a második szettben 3:6-ra ellenfele győzött. A mindent eldöntő menet viszont a szatmári lányé volt, és 6:3-as győzelemmel megnyerte a meccset, és átvehette a tornagyőztesnek járó díjat.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adományozni ünnepekkor?
Igen, ilyenkor mindig nagyobb hangsúlyt fektetek az adományozásra.
Előfordul, hogy valamely felhívás kapcsán én is adományozok
Ugyanúgy adományzok egész évben
Nem adományozok se ünnepekkor, se máskor
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...