Kolozsvárról hozták az érmeket
Utoljára módositva: 2017-11-22 13:51:21

Két aranyérem a Szatmárnémeti Royal Dance Club sportáncosainak a mérlege a kolozsvári Napoca Dance Festival országos verseny 10. kiírásának után, ahol 250 páros lépett a táncperkettre, a pontozó bírók között pedig ott volt a szatmári egyesület edzője, Ovidiu Ignat is.

A 16–35 évesek open basic standard versenyszámban a George Râpan, Cerasela Torja páros zárt az élen, míg a Nagyváradi Stephany sportolójával, Farkas Róberttel párban a szatmári Carina Cociota (képünkön) nyert a 12–15 évesek open basic latino versenyszámban.

Az Ovidiu Ignat ,Varga Ottó, Cristian Cordea Mikle, Marius Iepure edzőnégyes tanítványai közül a Décsei Dávid, Iulia Chereji kettős a 16–35 évesek latintánc nyílt versenyében a 4., míg a sztenderd nyílt versenyben az 5. helyen zárt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Predator - A ragadozó
Ma, 18:30
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Egy kis szívesség
Ma, 20:30
Az Egy kis szívesség egy misztikus krimi-thriller, amely egy nő eltűnése köré épül. A főszerepekben viszont itt is két női karaktert találunk.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. szeptember 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...