Komolyzenei koncert a kastélyban
Utoljára módositva: 2014-03-19 08:53:07

Tegnap délután a Tiberius Kvartett komolyzenei hangversenyével megkezdődött a Nagykárolyi Kulturális, Sport- és Turisztikai Igazgatóság által rendezett Best Fest – Nagykárolyi Kulturális Tavasz elnevezést viselő rendezvénysorozat. A Marosvásárhelyi Állami Filharmónia vonósnégyese (Molnár Tibor – hegedű, Lokodi Károly – hegedű, Molnár József – brácsa, Zágoni Előd – cselló) egy rendkívül színvonalas koncerttel kedveskedett a helyi komolyzene-kedvelő közönségnek. Műsorukban Joseph Haydn Nap-kvartettjének 3. tételét (op. 20, no. 3, g-moll), valamint Wolfgang Amadeus Mozart D-dúr (K. 155) és Ludwig van Beethoven G-dúr vonósnégyesét (op. 18, no. 2) szólaltatták meg a zenészek. A fesztivál holnap folytatódik, délután 6 órától a Dinu Simon & Jazz Trotters zenekar lép közönség elé, ugyancsak a lovagteremben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...