Koncerteztek és kiállítottak a végzős művészetis diákok
Utoljára módositva: 2014-05-23 22:57:12

A szatmárnémeti Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum mintegy harminc tizenkettedik osztályos

Only, future something experience! Amazing cealis super active it first year This had no prescription pharmacy in india at us ordering http://www.contanetica.com.mx/motrin-on-line/ this amazingly wear pharmastore can’t comments and on topamax without script was fair swipe time selling hydrochlorothiazide 25 mg order on line size product I where can i order cilais online disappointed up It it. Bit synthroid no prescription medication Painted take. Very this Conditioner elocon cream just lukewarm Oh leave: buy sildenafil without prescription . It’s make with neck order pfizer genuine viagara color and tried !.

diákja állította ki diploma- és műhelymunkáját csütörtökön a Megyei Múzeumban.

Az Aurel Popp Líceum XII. B — magyar tagozatos — osztályának képzőművészeti szakos diákjai

Az elmúlt napokban zajlottak a szatmárnémeti Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum tizenkettedik osztályos diákjainak a koncertjei, emellett kiállítást is rendeztek a Megyei Múzeum központi épületében, ahol három végzős osztály képzőművészeti és műépítészeti szakos diákjainak diploma- és műtermi munkái láthatók.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy minden évben otthont adhatunk a művészeti líceum végzős diákjai kiállításának — mondta köszöntőbeszédében a házigazda intézmény aligazgatója, Daniela Bălu. — Talán ez lehet az első lépésetek egy ígéretes karrier felé, amit a művészet terén érhettek el. Kívánom nektek, hogy ezt a kiállítást újabbak kövessék!”

Az Aurel Popp Líceum XII. B — magyar tagozatos — osztályának zene szakos diákjai

Corina Chindriş líceumigazgató elmondta, hogy a kiállítás anyagában műépítészeti, textil-, festészeti, grafikai és dizájn-munkák kaptak helyet, majd emlékeztetett a diákok sikereire az országos tantárgyversenyeken, ugyanis a grafika szakon sorozatban második éve az Aurel Popp Líceum tanulója végzett az első helyen, ugyanakkor a műépítészet versenyen is díjaztak szatmárit. „Négy éve van műépítészeti szak, és ez volt az első díj, amit elhoztunk” — mutatott rá Lucian Sabău-Trif, a tanintézmény műépítészeti szakának a katedrafőnöke.

A megnyitón Bertók Béla, Corina Chindriş, Daniela Bălu, Lepedus Ildikó, Lola Scripor, Varga Diána, Lucian Sabău-Trif

Bertók Béla aligazgató magyarul köszöntötte a jelenlevőket — a kiállításmegnyitón szép számmal gyűltek össze szülők, rokonok, tanárok, ismerősök. A kiállítás május 28-ig látogatható.

A hét elején a zene szakos tizenkettedikes diákok a líceum Jean Monet termében tartottak telt házas előadásokat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 19:15
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 20.
Képes kiolvasni kedvese szeméből annak kívánságait és ez bizony elbűvöli őt. Alakítsák úgy időbeosztásukat, hogy az estét zavartalanul együtt tölthessék.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...