Könyvbemutató
Utoljára módositva: 2014-04-03 10:37:20

Április 4-én, pénteken, délután 5 órai kezdettel, a Károlyi-kastély kiállítótermében Tóth Ágnes nagyváradi és Nagyálmos Ildikó székelyudvarhelyi költők könyvbemutatójára kerül sor. A szerzők több kötetüket is magukkal hozzák erre az alkalomra, a nemrégiben megjelentek a korábban kiadott műveket is. A közönség megismerheti az alkotók mögött az embert is a találkozón. A könyvbemutató moderátora Kiss Zita, a Nagykárolyi Kulturális Központ referense lesz. Az eseményt a Nagykárolyi Kulturális, Sport- és Turisztikai Igazgatóság közösen szervezi a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés nagykárolyi szervezetével. Mindenkit nagy szeretettel várnak az ingyenes rendezvényre, melyen az irodalmi-zenés műsor után a szerzők dedikálják is a versköteteiket. Tóth Ágnes így vall az írásról: „Nem tudnám elképzelni az életemet írás nélkül. Az alkotás öröme átsegít a mindennapok nehézségein”. Nagyálmos Ildikónak immár öt könyve jelent meg. Mint mondja, minden gyakorló szülőnek megfordul a fejében, hogy feljegyezze a gyermekéhez kapcsolódó élményeit. Sokan naplót vezetnek, mások úgy gondolkodnak, hogy a gyermekeikkel közös emlékeiket megosztják másokkal is, vagyis könyvet írnak. Nagyálmos Ildikó is ezt teszi.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...