Könyvbemutató
Utoljára módositva: 2014-04-03 10:37:20

Április 4-én, pénteken, délután 5 órai kezdettel, a Károlyi-kastély kiállítótermében Tóth Ágnes nagyváradi és Nagyálmos Ildikó székelyudvarhelyi költők könyvbemutatójára kerül sor. A szerzők több kötetüket is magukkal hozzák erre az alkalomra, a nemrégiben megjelentek a korábban kiadott műveket is. A közönség megismerheti az alkotók mögött az embert is a találkozón. A könyvbemutató moderátora Kiss Zita, a Nagykárolyi Kulturális Központ referense lesz. Az eseményt a Nagykárolyi Kulturális, Sport- és Turisztikai Igazgatóság közösen szervezi a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés nagykárolyi szervezetével. Mindenkit nagy szeretettel várnak az ingyenes rendezvényre, melyen az irodalmi-zenés műsor után a szerzők dedikálják is a versköteteiket. Tóth Ágnes így vall az írásról: „Nem tudnám elképzelni az életemet írás nélkül. Az alkotás öröme átsegít a mindennapok nehézségein”. Nagyálmos Ildikónak immár öt könyve jelent meg. Mint mondja, minden gyakorló szülőnek megfordul a fejében, hogy feljegyezze a gyermekéhez kapcsolódó élményeit. Sokan naplót vezetnek, mások úgy gondolkodnak, hogy a gyermekeikkel közös emlékeiket megosztják másokkal is, vagyis könyvet írnak. Nagyálmos Ildikó is ezt teszi.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...