Kórházban lett öngyilkos
Utoljára módositva: 2014-01-06 10:12:49

Vasárnap éjjel felakasztotta magát egy páciens a Szatmár Megyei Kórház sebészeti osztályán. A férfinak súlyos torokrákja volt, az orvosok szerint nem lehetett már rajta segíteni.

 

Vasárnap pár perccel éjfél után felakasztotta magát lepedőjével egy, a megyei kórházba beutalt, 48 éves férfi. Az intézmény szóvivőjének, Constantin Demiannak a tájékoztatása szerint a páciensnek előrehaladott torokrákja volt, melyet egy évvel korábban diagnosztizáltak. December 19-én állapotának súlyosbodása miatt jelentkezett a sürgősségin, majd a kivizsgálást követően beutalták a sebészetre. A daganat mellett később egyéb komplikációk is felléptek. Az erős vérzések miatt szombaton a beteget orr-fül-gégész is megvizsgálta, és a szakértők megállapították, hogy a férfi gyógyíthatatlan, lényegében semmit sem tudnak már tenni érte. A páciensre egyébként az egyik asszisztensnő talált rá, aki körülbelül tíz perccel korábban adott be a férfinak orvosságokat, majd visszatért a kórterembe, hogy ellenőrizze a beteg állapotát. A kórház tájékoztatta a rendőrséget az esetről, amely kivizsgálást indított. Ugyanakkor a kórház is létrehoz egy bizottságot, mely szintén a feltételezett öngyilkosság pontos körülményeit hivatott kideríteni. További részleteket az üggyel kapcsolatban az ígéretek szerint a későbbiekben közölnek majd.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 16.
Nem sokat várt egy hivatásával kapcsolatos lépéstől, ám kellemesen fog csalódni, kiderül ugyanis, hogy akár élete nagy lehetősége is kialakulhat belőle.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...