Kórházban lett öngyilkos
Utoljára módositva: 2014-01-06 10:12:49

Vasárnap éjjel felakasztotta magát egy páciens a Szatmár Megyei Kórház sebészeti osztályán. A férfinak súlyos torokrákja volt, az orvosok szerint nem lehetett már rajta segíteni.

 

Vasárnap pár perccel éjfél után felakasztotta magát lepedőjével egy, a megyei kórházba beutalt, 48 éves férfi. Az intézmény szóvivőjének, Constantin Demiannak a tájékoztatása szerint a páciensnek előrehaladott torokrákja volt, melyet egy évvel korábban diagnosztizáltak. December 19-én állapotának súlyosbodása miatt jelentkezett a sürgősségin, majd a kivizsgálást követően beutalták a sebészetre. A daganat mellett később egyéb komplikációk is felléptek. Az erős vérzések miatt szombaton a beteget orr-fül-gégész is megvizsgálta, és a szakértők megállapították, hogy a férfi gyógyíthatatlan, lényegében semmit sem tudnak már tenni érte. A páciensre egyébként az egyik asszisztensnő talált rá, aki körülbelül tíz perccel korábban adott be a férfinak orvosságokat, majd visszatért a kórterembe, hogy ellenőrizze a beteg állapotát. A kórház tájékoztatta a rendőrséget az esetről, amely kivizsgálást indított. Ugyanakkor a kórház is létrehoz egy bizottságot, mely szintén a feltételezett öngyilkosság pontos körülményeit hivatott kideríteni. További részleteket az üggyel kapcsolatban az ígéretek szerint a későbbiekben közölnek majd.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 18.
Valaki most nagyon szeretné felhívni magára a figyelmedet, és nagyon szeretné, ha segítenél neki, de sajnos nem a megfelelő módon kér. Talán nem is kér, hanem rögtön leszúr, vagy veszekedni kezd, esetleg megkérdőjelezi az igazadat. Tudd, hogy ma minden ilyen reakció valójában egy-egy segélykérés.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 18.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...