Kórházban lett öngyilkos
Utoljára módositva: 2014-01-06 10:12:49

Vasárnap éjjel felakasztotta magát egy páciens a Szatmár Megyei Kórház sebészeti osztályán. A férfinak súlyos torokrákja volt, az orvosok szerint nem lehetett már rajta segíteni.

 

Vasárnap pár perccel éjfél után felakasztotta magát lepedőjével egy, a megyei kórházba beutalt, 48 éves férfi. Az intézmény szóvivőjének, Constantin Demiannak a tájékoztatása szerint a páciensnek előrehaladott torokrákja volt, melyet egy évvel korábban diagnosztizáltak. December 19-én állapotának súlyosbodása miatt jelentkezett a sürgősségin, majd a kivizsgálást követően beutalták a sebészetre. A daganat mellett később egyéb komplikációk is felléptek. Az erős vérzések miatt szombaton a beteget orr-fül-gégész is megvizsgálta, és a szakértők megállapították, hogy a férfi gyógyíthatatlan, lényegében semmit sem tudnak már tenni érte. A páciensre egyébként az egyik asszisztensnő talált rá, aki körülbelül tíz perccel korábban adott be a férfinak orvosságokat, majd visszatért a kórterembe, hogy ellenőrizze a beteg állapotát. A kórház tájékoztatta a rendőrséget az esetről, amely kivizsgálást indított. Ugyanakkor a kórház is létrehoz egy bizottságot, mely szintén a feltételezett öngyilkosság pontos körülményeit hivatott kideríteni. További részleteket az üggyel kapcsolatban az ígéretek szerint a későbbiekben közölnek majd.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...